• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Rendžers u problemu, UEFA pokrenula istragu protiv Škota: Zvezdu čeka prazan stadion u Glazgovu?!

Autor Haris Krhalić

Ispituju se događaji nakon meča protiv Borusije iz Dortmunda.

 UEFA pokreće disciplinski postupak protiv Rendžersa Izvor: Profimedia

Crvena zvezda je izvukla Glazgov Rendžers u osmini finala Lige Evrope, a škotski tim će za propust u organizaciji meča prethodne faze biti podvrgnut disciplinskom postupku. Zbog ulaska navijača u teren nakon izbacivanja Borusije iz Dortmunda, Škote čeka kazna.

Nije poznato kakva bi ona mogla da bude, da li uslovna, novčana ili čak i igranje pred praznim tribinama protiv crveno-bijelih, ali se klub ubrzo oglasio da osudi neprikladno ponašanje.

U saopštenju tima iz Glazgova navodi se da oni ne podržavaju takve postupke, da će roditelji btii kažnjavani zbog djece na terenu i da njihovi fudbaleri dobijaju preporuke da ne poklanjaju dresove navijačima.

Ipak, ta reakcija stiže kasno. UEFA je već pokrenula postupak iako su se na terenu nakon meča protiv njemačkog giganta uglavnom nalazila djeca.

"Imamo nultu toleranciju za ulazak publike na teren. Svaki roditelj za kojeg bude utvrđeno da pomaže djetetu da uđe na teren biće podvrgnut disciplinskom postupku kluba. Takođe, našim igračima je savjetovano da gledaocima koji ulaze u teren ne daju dresove", navodi se u saopštenju na klupskom sajtu.

Podsjećamo, prvi meč škotskog i srpskog tima igra se 10. marta u Glazgovu, dok je revanš Zvezde i Rendžersa sedam dana kasnije u Beogradu. Pobjednik ovog dvomeča - a Dejan Stanković vjeruje da Zvezda ima šanse, plasiraće se u četvrtfinale, među osam najboljih timova u Ligi Evrope!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC