• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kad me Grobari vrijeđaju probude zvijer u meni! Lalatović ponovo pričao o čarkama sa navijačima - Uzeo sam im titulu!

Autor Haris Krhalić

Nenad Lalatović se ponovo osvrnuo na događanja na stadionu u Humskoj.

 Nenad Lalatović o sukobu sa Grobarima Izvor: YouTube/RTV Kragujevac

Nenad Lalatović se vratio u srpski fudbal i sjeo na klupu ekipe u kojoj je nastupao i kao fudbaler. Preuzeo je Radnički iz Kragujevca, a jedan od prvih mečeva koji je vodio bio je duel sa Partizanom.

Navijači Partizana su ga isprovocirali u jednom trenutku meča, a na kraju je njegova ekipa poražena. Sada je gostujući na RTV Kragujevac ipak istakao da je u ovom momentu tim crno-bijelih mnogo kvalitetniji.

"Protiv Partizana iskren da budem ja se uvijek nadam, ali Partizan je mnogo kvalitetniji od nas. Tu smo uz božju pomoć i sreću možda mogli da uzmemo neki bod Partizanu. Ali nije to bilo bitno. Ja bih više volio da od Partizana izgubim i 3:0, a da pobijedim naredne utakmice", naglasio je on. 

A onda se osvrnuo na čarke sa navijačima crno-bijelih i zamjerio Partizanu što je za meč sa Radničkim ulaz na stadion bio besplatan.

"Jeste imao sam emotivan trenutak, naravno. Evo, što Partizan ne da besplatan ulaz sad protiv Lučana, što uvijek daju besplatan ulaz protiv Vojvodine kad sam bio trener i sad protiv Kragujevca? To znači da pozivate na linč mene. Ali ja se ne bojim tih navijača Partizana. Ali to nisu ni navijači Partizana, sa pravim navijačima nemam problem. Oni mene ne vole jer sam ih pobijedio devet puta, tri puta zaredom, uzeo im trofej", dodao je Lalatović. 

Sada se sjetio i svojih dana iz Napretka, kada je kao trener Kruševljana takođe pobedio crno-bijele.

"Kada sam bio trener Napretka uzeo sam im titulu, pobijedio sam ih 2:0, tada je Zvezda poslije dugo godina uzela titulu, a ja sam im donio tu titulu. To njih boli i ja to razumijem. I neka pričaju", prisjetio se Lalatović i ponovo se osvrnuo na odluku da se za meč sa Radničkim ne prodaju karte. 

"Ja sam im zamjerio jer su dali besplatan ulaz. Da dođe što više ljudi da vrijeđa mene jer me se plašite."

Na kraju ga je novinar pitao zašto tako burno reaguje na povike sa tribina.

"Tad se budi u meni zvijer, jer znam da to nisam zaslužio. Znam da mnogi, kada bi pravili rezultate kao ja da bi bili mnogo više hvaljeni, ali ja sam takav kakav jesam i nikome se ne uvlačim, nisam potkupljiv, kod mene igraju samo najbolji", zaključio je Lalatović. 

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC