• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Hit! Takmičar u Potjeri se izblamirao zbog Luke Modrića: Njegov odgovor je viralan, a nasmijao je cijeli region! (VIDEO)

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Hrvatska "Potjera" donijela je vrlo zanimljivu situaciju poslije jednostavnog pitanja na koje je odgovor trebalo da glasi "Luka Modrić".

 Blam-u-hrvatskoj-Poteri-zbog-Luke-Modrica Izvor: Profimedia/Facebook/screenshot/HNLprvaliga

Real Madrid je u srijedu uveče uspio da preokrene protiv Pari Sen Žermena i eliminiše ih iz Lige šampiona, a majstorsku partiju na tom meču još jednom je upisao nevjerovatni Luka Modrić.

Iako ima skoro 37 godina, četiri trofeja Lige šampiona i na stotine sjajnih utakmica, ima i onih koji ne znaju baš kakve je uspjehe pravio legendarni hrvatski fudbaler. Baš to je dovelo do simpatične greške u hrvatskoj verziji kviza "Potjera".

U posljednjoj epizodi Potjere na tamošnjoj "HRT" dogodila se situacija koja je brzo širom Hrvatske postala viralan hit. Fabijan, učesnik iz Šibenika, bio je jedini od četiri takmičara koji je stigao do finalne potjere.

Tamo mu je bio cilj da ostvari što više tačnih odgovora kako bi pobjegao "tragaču", a već na startu naišlo mu je pitanje koje bi ljubitelji sporta ocijenili kao prelako. Ali Fabijan se u sportu baš i ne snalazi.

"Koji osvajač Zlatne lopte je igrao za mostarski Zrinjski", upitao je voditelj takmičara. Uslijedila je duga pauza, a onda i odgovor koji niko nije očekivao.

"Neretljak", rekao je takmičar i tako očigledno pogriješio, nasmijavši mnoge gledaoce.

Fabijan je umjesto Luke Modrića naveo nekadašnjeg hrvatskog štopera Mata Neretljaka, a da sve bude smešnije - Neretljak nije ni igrao za Zrinjski! On je bivši igrač Hajduka iz Splita, Rijeke, Osijeka i nekolicine azijskih klubova. Pogledajte kako je to izgledalo:

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC