• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Luka Modrić može da igra još 50 godina! Igrao je za Real, ali je brutalno iskren - Ma ja sam bio daleko od tog nivoa!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Mnogi su u nevjerici na kakvom nivou igra Hrvat ove sezone.

 esteban granero hvali luku modrića Izvor: Profimedia

U Real Madridu trenutno mnogo brinu zbog slučajeva zaraze korona virusom, ali ne moraju da brinu oko njihove situacije u Primeri. "Kraljevski klub" ima čak osam bodova prednosti u odnosu na Sevilju, 13 više od Atletiko Madrida i čak 18 više nego Barselona.

Ove sezone sjajnim igrama Reala pomogao je i Luka Modrić, koji igra nevjerovatno uprkos tome što je trenutno u 37. godini.

Možda će vas zanimati

Hrvatski internacionalac je u španskim medijima ove sezone pominjan isključivo u superlativima, pošto pokazuje da uprkos tome što je bliži 40. nego 30. rođendanu, i dalje pokazuje svoje majstorstvo.

A to majstorstvo očigledno je uticalo i na Estebana Granera, nekadašnjeg igrača Real Madrida, koji misli da bi Hrvat mogao da igra fudbal još 50 godina.

"Da sam na mjestu Modrića, igrao bih fudbal do 87. godine. Nisam bio toliko dobar i bio sam daleko od tog nivoa", počeo je za "As" nekadašnji igrač Madriđana.

"On je igrač koji dominira sve vrijeme, od tehnike do taktike. Predivno. On je osvojio Zlatnu loptu, igra na stratosferskom nivou. Neće moći više da radi stvari koje je radio s 23 godine, ali može da radi mnoge druge koje nije radio prije i koje će klub poput Real Madrida smatrati luksuznim", rekao je Granero.

Španac i Modrić nisu imali prilike da zaigraju u Realu, pošto je Granero napustio klub baš kada je Hrvat stizao iz Totenhema, ali očito prati njegove partije iz nedjelje u nedjelju.

PROČITAJTE I OVO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC