• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Oglasili se Tuzlaci: Bizaran razlog za otkazivanje TV prenosa utakmice Sloboda - Borac m:tel!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Ništa od emitovanja derbija 15. kola Premijer lige BiH iz Tuzle.

 otkazan prenos utakmice sloboda borac m:tel u rukometu Izvor: RK Borac m:tel promo

Derbi 15. runde rukometne Premijer lige BiH između Slobode i Borca m:tel, kojim će biti spuštena zavjesa na jesenju polusezonu, ipak neće biti emitovan u direktnom prenosu kako je to ranije najavljeno.

Iz BHRT-a, koji je trebalo da prenosi ovu utakmicu, uputili su objašnjenje tuzlanskom klubu zbog čega je došlo do otkazivanja prednosa, a saopštenje prenosimo u cjelosti:

Možda će vas zanimati

"Poštovani, kao što vam poznato Poreska uprava Federacije BiH blokirala je račun BHRT-a, te je na snazi obustava službenih putovanja van Sarajeva. Očekivali smo, i nadali se da će račun biti odblokiran do danas, i da ćemo moći realizirati planirani prijenos utakmice Sloboda - Borac. Nažalost, to se nije desilo, pa smo prisiljeni otkazati svoj dolazak u Tuzlu. Nadamo se da razumijete naš položaj i situaciju u kojoj se nalazimo. Do nekih boljih vremena, srdačan pozdrav", navodi se u saopštenju koje je potpisala Medina Šehić, urednica sportskog programa BHT1.

Ipak, Tuzlaci su se potrudili da gledaoci putem malih ekrana ipak budu u mogućnosti da prate dešavanja iz "Mejdana". Sloboda će putem zvanične Fejsbuk stranice emitovati prenos svakako najzanimljivijeg meča ovog vikenda.

Podsjetimo, bez obzira na ishod današnjeg susreta, koji je na programu od 20 časova, rukometaši Borca m:tel jesenji su šampioni, te će zimsku pauzu dočekati na liderskoj poziciji sa najmanje šest bodova prednosti u odnosu na najbliže pratioce.

PROČITAJTE I OVO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC