• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Trener Slobode pred duel sa Borcem: Ako nas sutra pobijede, smatram da su već osigurali titulu!

Autor Dragan Šutvić

Tuzlanski crveno-crni ugostiće Banjalučane na kraju jesenjeg polusezone.

 rukomet liga bih sloboda borac najava  Izvor: FENA/RK Sloboda

Rukometni klub Sloboda u susretu posljednjeg jesenjeg kola Premijer lige Bosne u subotu dočekuju ekipu jesenjeg šampiona, Borca m:tel.

Trener Tuzlaka Siniša Markota na pres-konferenciji uoči meča istakao je da cijeni i respektuje ekipu Borca, koja je, podsjetimo, dva kola prije odlaska na zimsku pauzu stigla do jesenje titule.

Možda će vas zanimati

"Svi pokazatelji govore da se radi o najboljoj ekipi u Bosni i Hercegovini i koja se zasluženo nalazi na prvom mjestu premijerligaške tabele. U svojim redovima imaju pet igrača koji se nalaze na širem spisku reprezentacije Bosne i Hercegovine. Ako nas sutra pobijede smatram da su već osigurali titulu. Atmosfera je jako dobra i mi smo u dobrom nizu, međutim nažalost bićemo oslabljeni neigranjem Anesa Bečića. Sport je takav da ne pobjeđuje uvijek najbolji, a mi ćemo učiniti sve da sutra u Mejdanu pokušamo da slavimo", istakao je Markota.

Kapiten Slobode Emir Suhonjić takođe ističe da Tuzlaci dočekuju ekipu koja je trenutno najbolja u državi i sa razlogom se nalazi na čelu tabele.

Izvor: FENA/RK Sloboda/Darko Zabuš

"Radi se o kvalitetnoj ekipi koja u svojim redovima ima nekoliko potencijalnih reprezentativaca. Međutim, mi imamo pozitivan niz i nastojaćemo da ovu godinu zaključimo sdobrom partijom i pobjedom. Ono što mogu da obećam u svoje ime i u ime ekipe je da ćemo se boriti za svaku loptu i da ćemo ostaviti srce na terenu. Biće nam potrebna i velika podrška sa tribina, te pozivam sve navijače da nas sutra podrže, a mi ćemo im pokazati borbu i nadam se da ćemo sa zvukom sirene zajedno slaviti", poručio je Suhonjić.

Utakmica Sloboda - Borac m:tel zakazana je u subotu sa početkom u 20 časova u Maloj dvorani SKPC Mejdan.

Sav prihod od prodaje karata biti uplaćen JU ''Dom za djecu bez roditeljskog staranja'' Tuzla, saopšteno je iz RK Sloboda.

(mondo.ba/FENA)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC