• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mirko Mikić pred gostovanje Slobodi: Da ostanemo neporaženi u Tuzli, ali prioritet je način igre Borca m:tel!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Jesenju polusezonu u rukometnoj Premijer ligi Bosne i Hercegovine, banjalučki Borac će zatvoriti u subotu na gostovanju kod Slobode.

 Rk Sloboda - RK Borac, najava Mirko Mikić za MONDO Izvor: Promo/RK Borac m:tel

Mladi tim iz Banjaluke, koji s klupe predvodi Mirko Mikić, zablistao je ove jeseni i na 13 dosadašnjih utakmica u prvenstvu nije doživio nijedan poraz.

Banjalučani su ostvarili 12 pobjeda i remi, pa su suvereni lideri šampionata BiH sa 25 osvojenih bodova, čak osam više od prvih pratilaca Izviđača, Leotara, Vogošće i Slobode, koja je i posljednji rival prije zimske pauze i to u njenoj dvorani "Mejdan" u Tuzli.

"Što se tiče Slobode, očekujem isti pristup kao i dosad na svakoj utakmici. Spremamo se normalno iako igramo protiv ekipe koja je uz nas vjerovatno u najboljoj formi u Premijer ligi BiH. Uz pravi pristup i ambicije, koje imamo, naravno da ćemo pokušati da napravimo što bolji rezultat i da ostanemo neporaženi. Međutim, prioritet će opet biti na našoj igri odnosno na načinu na koji odigramo utakmicu. Dogovorili smo se da će to biti sa maksimalnim zalaganjem i borbenošću, da pokušamo biti agresivniji i pametniji od njih i u tom slučaju, ako takvi budemo u 'Mejdanu', bićemo zadovoljni", rekao je Mikić za naš portal.

Izvor: MONDO/Nebojša Šatara

Borac m:tel će protiv Tuzlaka biti oslabljen neigranjem već duže vrijeme povrijeđene trojke, a upitan za nastup je i Luka Knežević.

"Bilo je sitnih kadrovskih problema, poznato je od ranije da je Amar Gračić van stroja godinu dana, Ognjen Kalamanda i Nemanja Milovac su takođe odranije povrijeđeni, dok Luka Knežević ima neku nezgodniju povredu skočnog zgloba. Vidjećemo još na današnjem treningu, ali se nadam da će biti u sastavu", dodao je strateg banjalučkih rukometaša.

Meč između Slobode i Borca m:tel igra se u subotu s početkom u 20.00 uz direktan prenos na BHT 1.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC