• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Imaš li ti nekog pametnijeg posla?" Trener Čelsija udario na premijera: Pitali ga za Abramoviča, ali više neće da ćuti!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Nijemac "očitao" lekciju Englezima koji ga konstatno ispituju.

 tomas tuhel proziva borisa džonsona Izvor: YouTube/SkyNews/Chelsea Football Club/Screenshot

Tomas Tuhel je ni kriv ni dužan ponovo morao da odgovara na pitanja novinara o uskoro bivšem vlasniku Čelsija. Zbog uvođenja sankcija Romanu Abramoviču klub je stavljen "na doboš", tako da će Tuhel u najskorije vrijeme dobiti novog gazdu, međutim medije više ne zanima fudbal nego samo da priča o Rusu...

Uporno je odbijao da objašnjava novinarima i priča o odnosima sa Abramovičem, pošto je pogrešna adresa za to, ali nakon što je iz kabineta premijera Borisa Džonsona stigla "prijetnja" - odlučio je da prekine tišininu.

Možda će vas zanimati

Džonsonov portparol je zaprijetio navijačima Čelsija, jasno na želju premijera, da prestanu da skandiraju Romanu Abramoviču na utakmicama "plavaca". To će biti malo teže izvodljivo pošto je Rus ostavio dubok trag na "Bridžu" jer je od prosječnog kluba za dvije decenije napravio giganta, a Britanci bi da preko noći sasijeku sve veze.

Navijačima i dalje nije jasno šta se desilo odjednom i zašto Abramovič mora da ode, još manje zašto moraju da prestanu da skandiraju čovjeku koji im je sve to omogućio, pa se sada umiješao Tomas Tuhel.

"Ne znam da li je to baš najvažnija stvar za diskutovanje u Parlamentu. Ako je to ono o čemu oni pričaju, onda možda moramo da brinemo o prioritetima...", upitao je Tomas Tuhel direktno prvog čovjeka države pošto mu je nevjerovatno da nemaju preče brige od Čelsija.

Zbog uvedenih sankcija Čelsi neće moći da prodaje ulaznice za meč sa Midlsbroom, niti će avionom ići na ovo gostovanje, tako da su tražili da se meč igra pred praznim tribinama. Za sad nema informacija da će to biti odobreno.

Prije tog meča u FA Kupu čeka ih revanš Lige šampiona protiv Lila (prvi susret 2:0 za "plavce").

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

PROČITAJTE I OVO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC