• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan amaterski odradio prelazni rok, ovo je logično! Bivši golman crno-bijelih grmi: Što niste uložili 4 miliona?

Autor Haris Krhalić

Nekadašnji čuvar mreže crno-bijelih, a sada poznati fudbalski menadžer, nije zadovoljan urađenim na zimu.

 Ranko Stojić o Partizanu i prelaznom roku Izvor: MN Press/Screenshot/TV Arena sport

Partizan je na svom terenu poražen sa 5:2 u meču sa Fejnordom u nokaut fazi Lige konferencija, a od početka proljećnog dijela sezone izgubio je i pet bodova prednosti u odnosu na Crvenu zvezdu u Superligi. Razlog za to Ranko Stojić vidi u loše odrađenom prelaznom roku.

Stigli su Ljubomir Fejsa i Marko Jevtović da "zakrpe" rupu koja je napravljena odlaskom Aleksandra Šćekića iz kluba, ali nekadašnji golman Partizana smatra da je prelazni rok odrađen "amaterski".

"Meni je uvijek delikatno kad moram da komentarišem Partizan, ali tu smo da gledamo stvari realno. Na neki način naravno da imam simpatije velike za Partizan, ali moram nazvati stvari pravim imenom. Prelazni rok je odrađen amaterski", rekao je Stojić za TV Arena sport.

On je naglasio da se Crvena zvezda, koja je po njegovom mišljenju već imala individualno bolji tim, dosta bolje pojačala.

"Znate kako, imate dvije stvari. Kada imate pet bodova prednosti u odnosu na konkurenta koji realno ima individualno bolji tim i koji se pojača u tom momentu, i to ozbiljno na pozicijama koje su neophodne, prvi napadač i desni bek vi umjesto da uložite u još dva vrlo kvalitetna igrača... Da uložite koliko treba, da li je to dva ili četiri miliona. Da nakon toliko godina postanete šampion, jer ćete poslije na ljeto od te titule zaraditi 15 ili 20 miliona", objasnio je sadašnji fudbalski menadžer. 

Zadovoljan je pojačanjima na poziciji zadnjeg veznog, ali su za Partizan problem kreatori igre! Izgubljena su dvojica, jedan preostali je veteran, a niko nije doveden.

"Druga stvar, vi izgubite Šćekića i dovedete dva zadnja vezna. Ok jedan je delikatan jer nije igrao dugo kao mali Fejsa, Jevtović je tu da zamijeni Šćekića. Ali vi ostajete bez dvije desetke, dva organizatora igre, kada se znalo da će protiv Partizana svi igrati 100 odsto. Znalo se da Partizan igra protiv devet igrača iza lopte, uvijek. Vama se Pantić povrijedi i pustite Sumu", analizirao je Stojić.

Na kraju je istakao da se desilo ono što se i očekivalo, pad u igri čim Natho nije bio na očekivanom nivou.

"Šta se desilo? Ono što sam i predviđao, vjerujte mi. Natho kada bude imao prvi problem, oni nemaju nijednog organizatora igre. Niko ko će napraviti razliku, ko će dati zadnji pas, ko će ugroziti gol. I to se pokazalo u ovim utakmicama. Sada pogledajte, ovo je bilo sasvim logično. Možda ne da se izgubi 2:5, ali je bilo logično da se izgubi. Jer si izgubio ono na šta je Partizan igrao, a to je nemoguće na tako dug period igrati na motivaciju, inspiraciju", završio je Stojić.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC