• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vi ste za penziju, to je kad hoćeš da igraš - a ne možeš! Udario na Mesija i Ronalda, a sa 32 godine igrao u Kini...

Autor Haris Krhalić

Mesi i Ronaldo ne igraju ni blizu starog nivoa, a Anelka poručuje da je vrijeme da se penzionišu.

 Nikola Anelka o Ronaldu i Mesiju Izvor: Profimedia

Drugu godinu zaredom Kristijano Ronaldo i Leo Mesi ne uspijevaju da dođu ni do osmine finala Lige šampiona, iako smo od njih dvojice navikli da su uvijek u završnici, da se pitaju za "ušati" pehar...

Prošle godine to nisu uspjeli da učine u Juventusu, a ove u Mančester junajtedu i Pari Sen Žermenu za koje inače ne igraju naročito sjajne sezone. Moglo bi da se kaže i najslabije u karijeri... Jasno je da su ušli u završnu fazu karijere i nije moguće od njih očekivati da zauvijek zadrže isti nivo igre, pa je bivši francuski napadač Nikola Anelka poručio da im je možda vrijeme da se penzionišu. Dok nije kasno.

"E, to se dešava kada fudbaleri žele da igraju duže nego što zaista mogu...", poručio je brutalno iskreni Nikola Anelka u razgovoru za "RMC Sport".

"Njihove karijere su gotove i mislim da obojica moraju da budu srećni i zadovoljni onime što su uradili za prethodnih 15 godina. Bili su iznad svih i sada je normalno da uspore...", dodao je Anelka koji je u Mesijevim godinama igrao u Kini, a u Ronaldovim je već bio u penziji.

Prema riječima nekadašnjeg igrača Pari Sen Žermena, Arsenala, Real Madrida i Čelsija - najveća greška koju su Mesi i Ronaldo uradili jeste što su prihvatili tako izazovne projekte u veteranskim godinama.

"Trebalo je da budu pametniji. Nisu bili uopšte pametni... Trebalo je da izaberu manje komplikovan izazov i da donesu prave odluke kako bi karijeru opet završili na vrhu. Ima fudbalera koji ne oklijevaju i završe karijeru sa 32, 33, 34 godine... Samo da ih ne bi kritikovali. Ja sam prekinuo karijeru sa 36, ali već sa 32 sam bio u Kini", rekao je Anelka koji nikako nije štedio najbolje fudbalere u istoriji.

Anelka dodaje i da ga je više Mesi negativno iznenadio jer je očekivao da će bar u Francuskoj moći da se šeta po terenu, dok je kod Ronalda imao i te kako rezerve jer je Engleska najteža liga na svijetu.

Dodajmo i da je Mesi ove sezone postigao sedam golova u svim takmičenjima, a Ronaldo je za sada na 18.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC