• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ovo je novi Juventus - Vlahoviću dovode prvaka Evrope? Spremaju veliko pojačanje, Srbin će s njim napadati trofeje!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Torinska "stara dama" je spremna za važne promjene predstojećeg ljeta.

 Juventus-hoce-Berardija-uz-Vlahovica Izvor: Profimedia

Juventus je spreman za važne promjene narednog ljeta ne bi li ponovo bio u mogućnosti da bude kandidat za najveće trofeje. Veliki dio posla su odradili zimus kada su doveli Dušana Vlahovića u svoje redove, a sada se spremaju da budu aktivni i tokom ljeta.

Kao jedno od ključnih pojačanja u narednom prelaznom roku, kako navode mediji u Italiji, mogli bi da dovedu Domenika Berardija!

Juventus je odlučio da se raziđe sa Paulom Dibalom, koji je taj klub koštao čak 40.000.000 evra. Upravo zbog finansija su i riješili da ga puste da sljedećeg ljeta ode iz kluba kao slobodan igrač, ali već se radi na pojačanjima.

Tamošnja "Gazeta" piše da je Juventus ponovo zainteresovan za Berardija, ofanzivca Sasuola koji je prošlog ljeta sa "azurima" postao šampion Evrope.

Berardi pažnju velikih italijanskih klubova privlači od 2013. godine, kada je prvi put zablistao, Juve je bio vlasnik 50% njegovog ugovora, ali su ga 2015. u potpunosti prepustili Sasuolu. I sada žele da se za to iskupe.

Berardi, koji ima 27 godina, jedan je od onih koje Juventus smatra kao potencijalno ključnim u građenju novog tima. Navodno bi "stara dama" bila spremna da iskešira do 30.000.000 evra za njegove usluge.

Ove sezone, Berardi u 27 mečeva u Seriji A uz svoje ime 14 golova i 14 asistencija, pa nije ni čudo da je privukao pažnju Juventusa. Ostaje da vidimo hoće li ga torinski velikan upariti u napadu sa Dušanom Vlahovićem...

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC