• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Real Madrid ga odbio, a sad Barsi vrijedi milijardu evra! "Zlatni dečko" isprozivao najvećeg rivala

Autor Haris Krhalić

Pedri je proteklog vikenda slavio sa Barselonom usred Madrida.

 Pedri o odbijanju Real Madrida Izvor: Profimedia/PRESSINPHOTO

Barselona je proteklog vikenda u "El Klasiku" ubjedljivo pobijedila najvećeg rivala Real Madrid (4:0), a jedan od igrača koji su ostavili najbolji utisak bio je i talentovani Pedri (19). Iako je još tinejdžer, održao je lekciju veznom redu "kraljevskog kluba" i potvrdio da je pred njim blistava karijera.

Moglo bi da se ispostavi da je najvažniji igrač novog projekta Barselone iako je došao "ispod radara" u ljeto 2019. godine za 17,5 miliona evra, što je u tom trenutku bilo previše za Real Madrid, pa se sada sigurno gorko kaju...

Pedri nije to zaboravio. Nije samo u ljeto 2019. godine, dok je bio član Las Palmasa bio na radaru Real Madrida, nego je i ranije bio na treninzima "kraljevskog kluba" gdje su mu saopštili da nije dovoljno talentovan. Taj utisak bio je potpuno pogrešan i ostao je kao dovoljna motivacija mladom Špancu.

"Otišao sam tamo i prvih nekoliko dana nisam trenirao zbog snijega na terenima. Jednom su igrali, gurnuli su me da se pokažem u B timu i na kraju su mi rekli da nisam na dovoljnom nivou da bih ostao, ali da će nastaviti da me prate. Sada sam tamo gdje želim da budem", rekao je Pedri tokom razgovora sa španskim medijima.

"Ne voliš kada te odbiju bilo gdje, ali to ti posluži kao motivacija da nastaviš da radiš, jer će u budućnosti iskočiti nešto drugo. Ne sjećam se ko me je odbio, ali kada bih ga vidio samo bih mu poručio da sada uživam u Barseloni".

Barselona je nedavno produžila ugovor sa Pedrijem i "vezala" ga klauzulom od milijardu evra, pa će tako u godinama koje dolaze sa Gavijem, Frenkijem de Jongom i posljednjim pojačajem Frankom Kesijem biti oslonac u veznom redu katalonskog giganta, sa predispozicijama da ostvari karijeru poput trenera Ćavija.

Pedri je dobio inače nagradu "Zlatni dečko" za najvećeg talenta za prethodnu godinu, a u dresu Barselone do sada je odigrao 70 mečeva i postigao sedam golova.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC