• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mesi i Di Marija šokirali Argentinu: Prvo su ređali majstorije, pa onda sve zabrinuli - poslije Mundijala odlaze?

Autor Haris Krhalić

Saigrači iz Pari Sen Žermena su bili strijelci u pobjedi Argentine nad Venecuelom, ali njihove izjave poslije meča su ono o čemu se više priča.

 Mesi i Di Marija bi mogli napustiti reprezentaciju nakon Svjetskog prvenstvo Izvor: Profimedia

Protekle noći odigrana je posljednja utakmica 17. kola južnoameričkih kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo, a Argentina je ubjedljivo savladala Venecuelu, upisavši 30. uzastopni meč bez poraza u kvalifikacijama. Ipak, šampioni Južne Amerike sada strepe zbog izjave Lionela Mesija!

ARGENTINA - VENECUELA 3:0 (1:0)
/Gonzalez 35, Di Marija 79, Mesi 82/

Još odavno se Argentina plasirala na Svjetsko prvenstvo u Katar, a sada su samo još jednom potvrdili svoj kvalitet. "Gaučosi" su savladali Venecuelu bez ikakvih problema, nošeni sjajnim tandemom Mesija i Anhela di Marije.

Di Marija je u 70. minutu ušao u igru, a onda za samo 12 minuta prvo postigao prelijep pogodak kojim je riješeno pitanje pobjednika lobovavši golmana Venecuele, da bi ubrzo zatim i asistirao Mesiju za konačan rezultat.

Bila je to vrlo sigurna partija domaćih, ali njihovi navijači više neće biti tako sigurni u to hoće li Mesi i Di Marija nastaviti da igraju za Argentinu i poslije Mundijala krajem godine. Poslije sjajne partije, Di Marija se oglasio na Instagramu.

"Samo bih htio da vam se zahvalim za ogromnu ljubav koju sam dobio. Uvijek sam sanjao o svemu što sam prošao ove predivne noći. Ovo je vjerovatno bio moj posljednji meč u ovom dresu u Argentini. Hvala vam, hvala vam i još hiljadu puta vam hvala", napisao je Di Marija, potvrdivši tako da će poslije Svjetskog prvenstva okončati reprezentativnu karijeru.

I mada reči Lionela Mesija nisu bile tako jasne, mnogi su u Argentini pomislili da bi isti slučaj mogao da bude i sa njim:

"Ne znam šta ću raditi poslije Svjetskog prvenstva. Mislim samo na ono što sada slijedi. Poslije Katara, moraću da preispitam mnoge stvari", bile su riječi Mesija koje su mnogi shvatili kao indirektnu poruku da je možda došlo vrijeme da se oprosti od dresa Argentine.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC