• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Provokator Džaka se oglasio odmah poslije žrijeba: Igraće protiv Srbije na Mundijalu, napisao je samo tri riječi! (FOTO)

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Prošli put je Džaka slavio tako što je provocirao simbolom Velike Albanije, ali sada se nadamo da će se Srbija osvetiti.

 Granit Džaka se oglasio poslije žrijeba Mundijala Izvor: Profimedia

Srbija će na Svjetskom prvenstvu u Kataru igrati protiv Brazila, Kameruna i Švajcarske, pa su joj se tako ponovila dva od tri rivala sa prethodnog turnira 2018. godine u Rusiji.

Pobijedili su Srbiju i Brazil (2:0) i Švajcarska (2:1), a ovo će biti idealna prilka za osvetu. Posebno vrlo neprijatnim Švajcarcima koji su slavili nakon preokreta, golom Džerdana Šaćirija u nadoknadi vremena. Taj meč pamtimo i po velikoj sudijskoj krađi, ali i provokacijama fudbalera Švajcarske, prije svih onih porijeklom sa Kosova i Metohije.

Pamtimo da su Granit Džaka i Džerdan Šaćiri, čak i njihov kapiten Stefan Lihštajner, slavili golove i pobjedu Švajcarske pokazujući "dvoglavog orla", simbol koji predstavlja ideju Velike Albanije.

Sada je kapiten tima Granit Džaka i odmah se nekoliko minuta poslije žrijeba oglasio na Instagramu.

"Nije tako loše...", napisao je Džaka na svom profilu uz smajli koji namiguje, kao da je zadovoljan što će ponovo igrati protiv Brazila i Srbije, pošto je prošli put u toj konkurenciji prošao grupnu fazu.

Podsjetimo, Srbija će prvo turnir otvoriti protiv Brazila 24. novembra, potom 28. novembra slijedi duel s Kamerunom, a potom i vjerovatno odlučujuća utakmica sa Švajcaskom zakazana za 2. decembar. Ako prođe dalje, Srbija može da igramo ponovo protiv Kristijana Ronalda, što bi bilo spektakularno.

Izvor: Instagram/Screenshot/granitxhaka

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC