• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Evo gdje i kad igra Srbija na Mundijalu: "Orlovi" dva meča završavaju u ponoć, sa Švajcarcima na stadionu od kontejnera!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Srbija je saznala satnicu i lokaciju gdje će igrati na Svjetskom prvenstvu u Kataru, a jedan od dva susreta navijači "orlova" će morati da gledaju ujutro.

 raspored utakmica srbije na mundijalu u kataru Izvor: MN Press/YouTube/Road to 2022/Dubai Legend Group/Printscreen

Srbija je saznala svoje rivale na žrijebu za Svjetsko prvenstvo, a sada je poznato i kada i gdje će igrati protiv svake od selekcija!

"Orlovi" Dragana Stojkovića Piksija izvučeni su u tešku grupu G sa Brazilom, Švajcarskom i Kamerunom, a naknadno je utvrđeno i u koje vrijeme će igrati i na kojim stadionima.

Možda će vas zanimati

Srbija će mundijalsko putovanje u Kataru početi u četvrtak 24. novembra protiv Brazila u 22.00 sata po lokalnom, odnosno u 20.00 časova po srednjeevropskom vremenu i to na stadionu "Lusail".

To je stadion na kojem će 18. decembra biti igrano veliko finale Svjetskog prvenstva! Ovaj stadion može da primi čak 80.000 gledalaca, što i jeste uslov za finale Mundijala, a nakon turnira, biće sređen tako da primi dvostruko manje gledalaca. Pominje se da je cijena njegove izgradnje iznosila 680.000.000 evra!

Poslije toga, Srbiju čeka meč protiv Kameruna. Taj meč je na programu u ponedjeljak 28. novembra od 11.00 časova po našem vremenu, a igraće se na stadionu "Al Džanub" u mjestu Al Vakra, blizu Dohe. Ovako izgleda stadion kapaciteta 40.000 mjesta.

I za kraj grupne faze, prava poslastica! Protiv Švajcarske, "orlovi" će igrati u petak 2. decembra, ponovo u večernjem terminu od 20.00 časova, ali na stadionu "974". Ovaj stadion poznat je po tome što je sastavljen upravo od 974 montažna kontejnera, a poslije Mundijala će biti rastavljen! Takođe, 974 je simboličan broj, pošto je to telefonski pozivni broj za Katar.

Evo kako izgleda stadion sastavljen od kontejnera:

Ako Srbija bude prošla u osminu finala, igraće ili 5. decembra na istom tom stadionu (ako bude prva u grupi) ili 6. decembra na stadionu "Lusail" ako završi na drugom mjestu. Oba ta susreta biće igrana od 20.00 po našem vremenu.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC