• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Ma kakva osveta!? To je totalna glupost" Piksi spušta loptu pred Švajcarsku: Da mi budemo pravi i odemo dalje!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Dragan Stojković raduje se meču sa Švajcarskom, ali ga ne gleda sa navijačke strane.

 dragan stojković o srbiji na mundijalu 2022 Izvor: MN PRESS

Fudbalska reprezentacija Srbije na Svjetskom prvenstvu u Kataru igraće protiv Brazila, Švajcarske i Kameruna, a samo je Kostarika falila kako bi dobili identičnu grupu kao prije četiri godine u Rusiju.

"Ne znam gdje je Kostarika. Očekivao sam i njih. Zamalo da nam se ponovi ista grupa... Eto, samo je Kamerun novi", nasmijao se srpski selektor Dragan Stojković u prvom razgovoru sa medijima nakon žrijeba u Dohi, dodavši sasvim ozbiljno da su dobili "tešku grupu".

Možda će vas zanimati

Ipak, selektor Stojković je svjestan da kada odeš na Mundijal - ništa ne može da ti "padne sa nebesa" ili da te neko časti, tako da je poručio da na svakoj od tri utakmice moraju da daju maksimum i neće biti problema.

Zanimljivo je da Srbija otvara Svjetsko prvenstvo protiv Brazila, a "zatvara" protiv Švajcarske.

"Ma isti đavo... Prva, druga, treća - moraš da igraš sa njima. Ja se radujem i srećan sam što igramo sa Brazilom. Kad se priča o fudbalu, ne možeš da ne pomeneš Brazil. Hajde da vidimo kakvi su. Nećemo pratiti tradicije i statistike jer bismo otišli u neka druga razmišljanja. Moramo da budemo u svakoj utakmici na visokom nivou", kazao je Stojković koji je bio jedan od najraspoloženijih trenera u Kataru.

Svima je već u glavi osveta protiv Švajcarske za poraz od prije četiri godine u Rusiji, kada su izgubili pogotkom u 90. minutu Džerdana Šaćirija, uz provokacije i skandalozno loše suđenje. Hoće li se osvetiti?

Izvor: MN PRESS

"Ma kakva osveta?! To je totalna glupost. Nemaš ti tu šta da se svetiš bilo kome. Ovo je sport, ovo je igra. Pobijedili nas ljudi 2:1, bila ona frka oko VAR-a i onog njemačkog sudije (Feliks Briha prim. aut.) što nije htio da gleda snimak. Nosićemo se... Ne razmišljamo o osveti već da na terenu budemo pravi. Interesuje nas naš zacrtani cilj. A to je da odemo u drugi krug, ne interesuje me prvi ili drugi", poručio je Dragan Stojković.

Nije želio dalje u "matematiku", pošto ih u osmini finala najvjerovatnije čeka Portugal, a poručio je da mu je za sada Brazil prije svih u glavi jer je to prva utakmica na Mundijalu.

"Niti se bojim Brazila niti ću se bojati Brazila. A volim što igram protiv njih! Briga njih da li igraju prvu, drugu, treću... Koga Brazil da se boji? Učiniće sve da dobiju utakmicu. Ali i mi ćemo. Biće to dobra utakmica, ne sumnjajte. Ko god dođe na stadion, uživaće", zaključio je selektor.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC