• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nismo htjeli da pravimo probleme prije meča! Stanojević se oglasio o kvaru VAR-a: Nije ni u čijem interesu da ne radi

Autor Milutin Vujičić

Aleksandar Stanojević govorio je o pobjedi protiv TSC-a i kvaru VAR tehnologije.

 stanojević poslije utakmice partizan tsc Izvor: Arena Sport/Screenshot

Utakmica između Partizana i TSC-a (2:0) kasnila je nekoliko minuta zbog problema sa VAR tehnologijom, odnosno nije uspostavljena audio veza između arbitara što onemogućava i kontakt sa VAR sobom u Staroj Pazovi.

Stanojević je nakon pobjede Partizana upitan šta se desilo prije početka utakmice, kada je start meča kasnio sedam minuta zbog problema sa VAR sistemom. Konkretno, novinar TV Arena Sport upitao je Stanojevića da li Partizan zbog toga nije htio ranije da izađe na meč, pošto je prije nekoliko nedjelja rekao da crno-bijeli neće igrati bez VAR-a.

Možda će vas zanimati

"Desilo se da nije radio VAR. Nije u interesu nikoga ovdje da ne radi VAR i iz hiljadu razloga. Nismo htjeli prije meča da pravimo probleme iz respekta prema rivalu", rekao je Stanojević i dodao:

"Htjeli smo da igramo normalno, ali mislim da nam se često dešava da ne radi VAR, da stalno imamo problema. To je suština".

Stanojević je pohvalio igru Bačkotopolčana, poručivši da su u periodu kada je Partizan postizao golove - "oni čak igrali i bolje". Kazao je da su u usponu forme i da je zbog toga Partizan zadovoljan pobjedom, pošto nije lako pobjeđivati u kontinuitetu čitave sezone.

Žarko Lazetić žali za šansama koje je TSC promašio u Humskoj.

"Čestitam Partizanu na pobjedi, svako na svoj način je pokušavao. Bili smo dobri u posjedu, napravili smo tri šanse za 25 minuta, i nismo uspjeli da damo gol protiv tima protiv kojeg nije lako stvarati šanse. I poslije smo primali golove iz prekida, naravno moramo da poradimo na tome i da ovu utakmicu arhiviramo. Čestitam i mojoj ekipi, bio nam je cilj po mom dolasku da uđemo u plej-of i U ovom kolu smo matematički ostvarili to, tako da čestitke igračima. Ovom prilikom čestitam i mladom Momčilu Svilaru na debiju, koji je 2005. godište, on je zaslužio svojim radom i ponašanjem tako nešto. Sigurno ako se bude pravilno razvijao, da će biti pred njim lijepa karijera", rekao je Lazetić.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC