• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dobijamo srpski Juventus? U torinu spremaju još jednu "krađu": Zbog Vlahovića izbio haos, a sada hoće još jednog Srbina!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Dušan Vlahović je svojim prelaskom iz Fiorentine u Juventus uzburkao strasti, a sada bi još jedan Srbin mogao istim putem.

 nikola milenković prelazi u juventus Izvor: Profimedia

Dušan Vlahović je stigao u Juventus na zimu i već sada je najubojtija igla ovog tima i jasno je da će se oko njega graditi tim "stare dame" za budućnost. Iako je Fiorentina dobila ogroman novac za njegov prelazak u Torinu, navijačima se to nije svidjelo.

Oni smatraju da su veliki rival sa Juventusom i ne žele da najbolji igrači odlaze u taj klub, bez obzira na cijenu koju je torinski velikan spreman da plati. Nakon odlaska u Juventus Vlahović je doživio i uvrede od navijača "viole", a sada bi još jedan Srbin mogao njegovim putem.

Možda će vas zanimati

Sadašnji kapiten Fiorentine Nikola Milenković ostaje bez ugovora 2023. godine i na kraju ove sezone Juve želi da iskoristi priliku da ga potpiše. Njegova otkupna klauzula je "samo" 15.000.000 evra i u Torinu su spremni to da plate.

Juventus ima sve više problema u defanzivi jer su vremešni Leonardo Bonući i Đorđo Kjelini sve više povrijeđeni, pa se traži dugoročni partner za Matijasa De Lihta. 

Milenković je već dugo u Italiji pošto je poslije nepune dvije sezone u Partizanu došao u Fiorentinu 2017. godine. Nakon prve sezone u kojoj se adaptirao već od 2018. je nezamjenljiv u defanzivi tima iz Firence. 

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC