• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Italija "razapela" Vlahovića zbog ovog snimka: Zakačio ga po licu, izvinio se, a onda je Srbin ovo uradio! (VIDEO)

Autori Dragan Šutvić Autori Milutin Vujičić

Vlahović nije uspio da postigne gol u meču protiv Intera, ali je bez obzira na to prva vijest u Italiji jutro poslije derbija.

 vlahović simulira na utakmici juventus inter  Izvor: Printscreen/twiter/Tancredi Palmeri

Juventus je prethodne noći izgubio od Intera (0:1) na svom stadionu i tako praktično ostao bez ikakve šanse da se umiješa u borbu za titulu, a susret su obilježile brojne kontroverzne odluke.

Poznati arbitar Masimilijano Irati napravio je zbrku u finišu prvog poluvremena kada je poništio gol Intera nakon promašenog penala, pa tražio da se ponovo šutira, dok nije blistao ni u nastavku kada je izgubio kontrolu nad igrom. Igrači Juventusa su pravili pritisak nakon svakog kontakta i pada, a zbog toga je i Vlahović postao "viralan".

Možda će vas zanimati

Na društvenim mrežama proširio se snimak koji su navijači opisali kao "najgore simuliranje ove godine" pošto je Vlahović pao na travu nakon jednog kontakta sa protivničkim defanzivcem D'Ambrozijom.

Italijan je visoko podigao ruku i malo zakačio Vlahovića po ustima i nosu i kada je vidio šta je uradio odmah se izvinio srpskom napadaču, ali je "sedmica" Juventusa to željela da iskoristi u svoju korist. Kasno je počeo da se hvata za lice i pada na zemlju, a sve su snimile TV kamere.

Očigledno je da su igrači Juventusa dobili instrukcije da i za najmanji kontakt traže prekršaj i karton za protivnika pošto je nešto slično ponovio i Mathejs de Liht u nadoknadi vremena.

Ni na jednu od ovih stvari sudija Irati nije nasjeo, a nije bilo potrebe da se uključuje VAR tehnologija. Ipak, ako znamo kako blage kontakte znaju da pretvore u kaznu - ko može da ih krivi?


Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC