• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Novi Vidić" iz Zvezde na meti dva evropska velikana: Italijani se raspisali o Erakoviću, spominju i Mančester junajted!

Autor Dragan Šutvić

Strahinja Eraković je tema italijanske štampe.

 erakovića žele mančester junajted i atletiko madrid  Izvor: MN PRESS

Strahinja Eraković jedno je od otkrovenja sezone u Crvenoj zvezdi. Potpuno je istisnuo iz startne postave Miloša Degeneka i postao partner Aleksandra Dragovića u srcu odbrane, a ono što je najvažnije za Dejana Stankovića je što fudbaler sa predznakom "bonus" nije opterećenje za tim.

"Čupo" je dobio puno povjerenje, čak je nosio i kapitensku traku Crvene zvezde, a već sada je jasno da će se na "Marakani" teško odbraniti od poziva iz inostranstva tokom leta.

Možda će vas zanimati

Italijanski list "Korijere delo Sport" poredi Erakovića sa slavnim defanzivcem crveno-bijelih Nemanjom Vidićem, kažu da ima sjajnu viziju u igri i da odlično igra glavom, a ga trenutno prate dva evropska "teškaša" koja bi uskoro mogla da pošalju i ponudu u Ljutice Bogdana.

U pitanju su Mančester junajted i Atletiko Madrid, a njegova trenutna tržišna cijena je oko tri miliona evra. Ipak, teško je da bi ga Zveda u slučaju poziva ovih klubova pustila tako lako i za duplo "težu" svotu novca.

Štoper iz Batajnice, koji je u januaru proslavio 21. rođendan, odigrao je ove sezone 33 meča za crveno-bijele, a ima ugovor do 2025. godine.

"Evo, ovaj momak koji će imati strašnu karijeru!", naglasio je Stanković nakon meča Crvene zvezde i Rendžera u revanšu osmine final Lige Evrope (2:1).

"Kao prvo, Strahinja je iz škole Crvene zvezde i kao takav zna kako da se nosi. Da kažem da smo mi njega trpjeli, nismo ga trpjeli. Sve što se prošle godine dešavalo, to je faza odrastanja. Strahinja je odbrambeni igrač koji igra i licem i leđima, jednako je brz, brzo nalazi poziciju odakle može da šprinta, da zatvori, podsjeća me malo na Alesandra Nestu. Što se tiče igranja otpozadi, iz meča u meč je sve bolji i sigurniji. Erak nije bonus, Erak je standardni štoper Crvene zvezde", naglasio je trener Zvezde.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC