• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda razbila Lalatovićev tim, čeka Partizan za titulu!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Fudbaleri Crvene zvezde upisali važnu pobjedu protiv Kragujevčana.

 Crvena zvezda pobijedila Radnički Kragujevac 4-1 Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda je lider Superlige nakon 30 odigranih kola! To znači da će ekipa Dejana Stankovića u prvoj rundi doigravanja biti domaćin najvećem rivalu, a samim tim imati priliku da pred svojim navijačima stekne prednost u prvenstvu.

Do toga su crveno-bijeli stigli današnjom pobedom nad Radničkim iz Kragujevca (4:1), koji je dugo odolijevao aktuelnom šampionu. Bedem je probio Slavoljub Srnić, uslijedili su golovi El Fardu Bena i Mirka Ivanića, a zatim i prvenac Nemanja Motike, zimskog pojačanja crveno-bijelih.

Crvena zvezda - Radnički Kragujevac 4:1 (1:0)

Ubedljiv rezultat samo je ublažio Đorđe Maksimović golom u završnici meča, ali tada se već znalo da Zvezda ima dovoljnu prednost da bude lider Superlige pred plej-of.

Kao što smo rekli, Srnić je prvi zatresao mrežu gostiju. Ohi je bio u velikoj prilici i njegov udarac je izblokiran, ali je lopta nastavila da se odbija po kaznenom prostoru. Slavoljub srnić je šutirao iz mrtvog ugla, pogodio u rame golmana Ognjena Lukića i uspio da donese prednost svom timu.

Bio je to i rezultat poluvremena, a crveno-bijeli su ozbiljnije počeli u nastavku. Podigli su tempo meča, pa su u 52. i 56. minutu dva puta tresli mrežu gostiju. Prvo Ben, a zatim Ivanić uspjeli su da se upišu u strijelce i već tada potvrde pobjedu Zvezde.

Do kraja susreta upisao se i Nemanja Motika koji je sjajno iskoristio odlično dodavanje Srnića za svoj prvi gol u Zvezdi, ali i posljednji Stankovićevog tima na ovom meču. Treba istaći da je već poslije trećeg gola Dejan Stanković iz igre izveo nekoliko važnih fudbalera.

Od poluvremena je odmarao Ohi Omoižuanfo, a od 60. minuta Rodić, Katai i Ivanić. Nosioci igre preselili su se na klupu, a na terenu su se mladom golmanu Milošu Gordiću pridružili igrači mladići Motika, Stanić i Stanković - budućnost Crvene zvezde.

Naredni meč u prvenstvu Crvena zvezda će igrati protiv Partizana, 16. aprila na svom stadionu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC