• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Verbalni sukob Stanojevića i Simovića zbog sporne situacije: Trener Partizana tražio objašnjenje sudije na Banovom brdu!

Autor Haris Krhalić

Strateg crno-bijelih nije bio zadovoljan odlukom glavnog arbitra tokom meča Čukarički - Partizan u nedelju uveče.

 Aleksandar Stanojević sukob sa sudijom Izvor: MN PRESS

Ne smiruju se strasti poslije utakmice Čukaričkog i Partizana protekle nedjelje. Remi 0:0 obilježila je u ponedjeljak odluka o odlasku Saše Ilića sa mjesta trenera Čukaričkog, samo dan nakon što je poslije meča istakao da je Partizan bio oštećen na Banovom brdu.

No, sada stižu i nove informacije. Manje od pet minuta nakon tog meča, došlo je do rasprave trenera Partizana Aleksandra Stanojevića i glavnog sudije meča Novaka Simovića, saznaje "Sportklub".

Kako ovaj portal navodim sve se odigralo neposredno po završetku meča i to na prostoru ispred sudijske svlačionice.

Ističe se da je trener Partizana tražio od sudija da objasni zbog čega u 11. minutu meča nije pokazao crveni karton defanzivcu Čukaričkog Bojanu Kovačeviću, nakon što je ovaj faulirao Rikarda Gomeša.

"Sportklub" piše da svjedoci sa lista mjesta potvrđuju da je Simović objasnio Stanojeviću da po novim pravilima prekršaj na više od 40 metara od gola ne može da se definiše kao izgledna prilika za postizanje pogotka, pa da zbog toga nije ni dovoljno grub razlog za pokazivanje crvenog kartona.

Navodi se i da Simović iz VAR sobe nije dobio nikakav signal od sudija Marka Ivkovića i Gorana Beljina.

To samim tim znači da nije imao razloga da preispita svoju odluku. Simović je objasnio i da je uvjeren da je donio dobru odluku i poručio treneru Partizana da on ima pravo da tumači situaciju kako želi, iznoseći stav sa "trenerske, ali ne i sudijske strane". Pomenuti portal ističe da ovaj slučaj nije prijavljen od strane službenih lica, pa neće biti ni predmet diskusije Disciplinske komisije FSS.

Crno-bijeli su dan nakon meča izdali saopštenje u kom su istakli da se "nastavlja krađa ljudi u crnom", dok je Stanojević na konferenciji za medije govorio da je Partizan imao "saplitanja u prethodnom periodu" i da je "nastupilo čuveno proljeće".

Čukarički Partizan sporna situacija
Izvor: YouTube/Arena sport TV

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC