• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sudijski ekspert - bio je crveni za Čukarički!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Potvrđena je greška arbitra Novaka Simovića na meču Čukaričkog i Partizana.

 Sudijski ekspert - bio je crveni za Čukarički! Izvor: TV Arena sport

Utakmica između Čukaričkog i Partizana (0:0) proteklog vikenda izazvala je veliku buru u srpskoj javnosti pošto su u crno-bijelom taboru smatrali da su oštećeni jer nije dosuđen crveni karton za igrača "brđana" u desetom minutu.

Po ocjeni sudijskog eskperta Zdravka Jokića - glavni arbitar Novak Simović je pogriješio što nije isključio Kovačevića zbog faula nad Gomešom. Jedan od najboljih srpskih arbitara pokazao je žuti karton, zbog čega je burno protestovao Stanojević, dok je čak i trener Čukaričkog Saša Ilić poručio da je to "čist crveni".

"Ovdje se radi o očiglednom sprečavanju gol šanse. Gleda se kontrola lopte, postoji pet kriterijuma. Ono što je bitno je da igrač ima kontrolu lopte, da li je daleko da nastavi akciju. Bitan je raspored igrača, bitno je mjesto prekršaja, raspored odbrambenih i distanca gdje se desio prekršaj desio", elaborirao je Jokić tokom gostovanja na TV Arena Sport.

"Posljednji stav kaže da je igrač fauliran i da li bi se vrlo vjerovatno postigao gol. Ovdje nema sumnje da ima situaciju da postigne pogodak, znači trebalo je da bude crveni karton", ocijenio je bivši arbitar.

Podsetimo, Partizan se oglasio burnim saopštenjem dan nakon meča sa Čukaričkim, dok je i na Banovom brdu bilo veoma burno od nedelje. Održan je hitan sastanak sa Sašom Ilićem zbog izjave na koferenciji za medije, pa je dogovoreno da sporazumno raskinu ugovor.

Pogledajte tu situaciju koja je obilježila vikend u Superligi.

Čukarički Partizan sporna situacija
Izvor: YouTube/Arena sport TV

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Čova buraz

Jokiću ti si pravi grobar....tebe trebaju u upravu pod hitno....pa da i ti kukaš sa njima.....kakav siguran go a čovjek tek krenuo sa polovine prema golu, mogao se sporači, drga stvar ivaj nali ga je zaobilazio, bio mu za vratom....nemoj biti ekspert a pretenciozno donositi odluke....

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC