• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pokazali smo naš kvalitet u duelu s Partizanom: Zvezdin bek zove navijače - "Dođite na derbi, da zajedno pobijedimo!"

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Milan Rodić je svjestan uloga u predstojećem "vječitom" derbiju.

 milan rodić najavio vječiti derbi Izvor: MN PRESS

Fudbaleri Crvene zvezde se uveliko spremaju za subotnji "vječiti" derbi, 167. po redu. Na stadion "Rajko Mitić" stiže Partizan, a crveno-bijeli imaju dva boda prednosti na početku plej-ofa.

Velika očekivanja od tog meča ima i Milan Rodić.

Možda će vas zanimati

Nezamjenljivi lijevi bek u timu Dejana Stankovića se raduje novom derbiju i ističe da je njegova ekipa pokazala kakav kvalitet posjeduje.

"Prva utakmica u plej-ofu ujedno će biti i praznik za sve ljubitelje fudbala, a prije svega naše navijače. Nalazimo se u sjajnoj formi i u dobrom raspoloženju pred najveću utakmicu u srpskom fudbalu", počeo je Rodić za sajt kluba.

"Uspjeli smo da obezbijedimo povoljnu poziciju pred plej-of i upravo ta pozicija nam je pružila priliku da derbi igramo na našem stadionu. Pokazali smo u ovoj polusezoni snagu i kvalitet u duelu sa našim najvećim rivalom. Hoćemo da ponovimo takvu partiju i budemo na svom nivou. Ima još dosta da se igra, ali smo svjesni da ova utakmica može dosta toga da odluči i tako se i pripremamo."

On kaže da očekuje i veliku podršku navijača Crvene zvezde u tom susretu.

"Očekujemo prepoznatljivu podršku sa tribina i da će naši navijači biti na visini zadatka kao i uvijek. Mnogo toga smo uspjeli da postignemo ove sezone zajedničkim snagama i to je nešto što nas krasi iz godine u godinu. Takođe je klub pokrenuo i sjajnu akciju u okviru koje pomaže udruženjima kojima je pomoć najpotrebnija, a naši navijači su pokazali humanost na djelu u bezbroj situacija. Vječiti derbi je prava prilika da zajedno pobijedimo na terenu, ali i u humanoj misiji. Pred nama je težak meč, ali ćemo od startu ući u utakmicu sa jednim ciljem, a to je pobjeda i radost naših navijača", zaključio je Milan Rodić.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC