• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Hristo Stoičkov umalo zaplakao dok je gledao šta Srbin radi Barseloni

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Legendarni fudbal nije mogao da dođe sebi dok je gledao kako Filip Kostić razbija njegov klub.

 Hristo Stoičkov kritikuje poraz Barselone od Ajntrahta Izvor: Profimedia

Legendarni bugarski fudbaler Hristo Stoičkov obilježio je devedesete u Barseloni i tokom svojih sedam godina na Nou Kampu duboko se vezao za taj klub. I zato ga veoma boli ono što je vidio u četvrtak uveče, kada je Filip Kostić razbio "Blaugranu" i to pred 30.000 navijača Ajntrahta.

Stoičkov je priznao da ga posebno boli to što su navijači Barselone preprodavali svoje karte Nijemcima, koji su od doma Katalonaca napravili svoj domaći teren.

"Van sebe sam od ljutnje zato što su preprodavane karte. Ništa slično tome nisam vidio još od devedesetih. Isto tako, mora se odati priznanje i ljudima iz Njemačke, navijačima Frankfurta", rekao je Bugarin za TV mrežu "TUDN".

Izvor: MN PRESS

Ni ono što je vidio na terenu nije pomoglo da se Stoičkov osjeća bolje dok je gledao svoj bivši klub. "Osjećam Barselonine boje i umalo su mi suze krenule. U 15 utakmica nismo doživjeli poraz, ali je više od polovine tih mečeva bilo katastrofalno. Naravno, pričam o fudbalu koji smo igrali", dodao je Stoičkov.

Barselona je propustila lepu priliku da dođe do kraja Lige Evrope, pa joj sada preostaje da u prvenstvu što mirnije "ovjeri" plasman u Ligu šampiona kao jedna od četiri najbolje plasirane ekipe. A Stoičkov je poslao oštru poruku još jednom...

"Znojio sam se u tom dresu i kada vam kažem da je to katastrofa. Postoje neki koji pišu šta god žele i oči su im zaslijepljene. Ovo je ozbiljan problem i ne mogu da vide dalje od toga. Pobjede u tih 15 utakmica pokrile su probleme. Potpuni podbačaj, potpuna katastrofa", zaključio je Stoičkov.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC