• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bomba u hrvatskom fudbalu - Dinamo "krade" najboljeg igrača Rijeke: Iz Premijer lige stiže u Zagreb i zabija nož u leđa!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Nekada jedan od najtalentovanijih fudbalera Švajcarske posvađaće velikane hrvatskog fudbala.

 josip drmić prelazi u dinamo Izvor: Profimedia

Hrvatski mediji su sve sigurniji - najbolji fudbaler Rijeke Josip Drmić naredne sezone nosiće dres aktuelnog šampiona i trenutnog lidera hrvatskog prvenstva, Dinama iz Zagreba. Iskusni napadač koji je dao 16 prvenstvenih golova u tekućoj sezoni kao slobodan igrač potpisaće ugovor sa Zagrepčanima.

On ove sezone za Rijeku igra kao pozajmljeni fudbaler Noriča, koji je spreman da ga se odrekne jer im u narednoj sezoni neće biti potreban u Čempionšipu. Drmić je u Hrvatskoj pronašao formu, ali će sada okrenuti leđa Rijeci i potpisati za tim protiv kojeg vodi borbu za titulu.

Možda će vas zanimati

Nekadašnjem reprezentativcu Švajcarske i čovjeku koji je bio dio tima i na Mundijalu u Rusiji engleski klub neće ponuditi nastavak saradnje, ali ima ko hoće. Po nekim informacijama do dogovora Dinama i Drmića već je došlo, jer je lideru HNL prijeko potreban napadač.

Mario Gavranović je otišao iz kluba, Bruno Petković se nalazi u veoma lošoj formi, a Mislav Oršić bi trebalo da napusti klub u ljetnjem prelaznom roku. Kako trener Željko Kopić voli da igra u formacijama sa dva napadača, jedno mjesto gotovo sigurno biće garantovano Drmiću.

Josip je u tekućoj sezoni drugi najbolji strijelac prvenstva, odmah iza neprikosnovenog Marka Livaje, a ova sezona poslužila mu je za pravi povratak u formu nakon nekoliko sušnih godina.

Inače, tokom karijere je igrao za Cirih, Nirnberg, Bajer, Borusiju Menhengladbah, Hamburg i Norič, sa kojim je trenutno pod ugovorom. Dres reprezentacije Švajcarske oblačio je  35 puta, uz 10 pogodaka.

PROČITAJTE I OVO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC