• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dinamo se "nudi", a niko drugi neće titulu: Kažu da Osijek ima najboljeg trenera na Balkanu, a opet su pukli!

Autor Haris Krhalić

Hrvatsko prvenstvo ulazi u zanimljivu završnicu, ali sve više se čini da će epilog biti kao i uvijek isti. Dinamo je najbliži tituli.

 Rijeka bolja od Osijeka Izvor: MN PRESS

Dinamo je izgubio od Hajduka i tako "ponudio" prvo mjesto na tabeli po ko zna koji put ove sezone, međutim ostali njihovi konkurenti neretko u istom kolu zabilježe kiks i propuste šansu!

Tako je Osijek imao priliku da pobjedom protiv Rijeke izbije na lidersku poziciju, makar na kratko, međutim poraženi su na Rujevici protiv Rijeke i to ubjedljivo (3:1). Time su značajno pomogli "modrima" da odbrane šampionski naslov, pošto sada mogu da padnu i na treće mjesto ako Hajduk slavi protiv Slaven Belupa.

Često se u hrvatskim medijima može pročitati da je Nenad Bjelica najbolji trener na Balkanu, ali čini se da ipak neće uspjeti da napravi senzaciju sa Osijekom, timom u koji je mnogo uloženo prethodnih godina.

Rijeka, koja je u finišu šampionata pala u trci i nema šansu za titulu, slavila je inače golovima Murića, Vučkića i Drmića, dok je Mance postigao utješni gol za goste koji su morali da slave u Rijeci ako u željeli da u preostala četiri kola pokvare planove Zagrepčanima.

Dinamo ovog vikenda inače igra protiv Gorice u gostima, pa sa Lokomotivom, a onda sa Osijekom kod kuće. Na kraju im ostaju gostovanje Šibeniku i protiv Hajduka kod kuće u posljednjem kolu.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC