• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sprema se otkaz koji će uzdrmati fudbal, zna se i zamjena!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Maurisio Poketino je za dve godine u Pari Sen Žermenu osvojio samo titulu i kup, a doveden je da bi podigao pehar Lige šampiona. To nije mogao sa Nejmarom, Mesijem i Mbapeom...

 Poketino dobija otkaz u PSŽ-u Izvor: Profimedia

U jednom trenutku djelovalo je da će Maurisio Poketino biti novi trener Mančester junajteda, pošto je bio glavni kandidat uz već izabranog Erika ten Haga, ali sve je izvjesnije da će ovog ljeta ostati bez posla i u Pari Sen Žermenu gdje spremaju veliki zaokret u transfer politici.

Gazda kluba nezadovoljan je razvojem stvari, ponašanjem zvijezda, atmosferom u svlačionici i odnosima sa trenerom, kao i porukama sa tribina, tako da bi njegov prvi potez mogao da bude otkaz Maurisiju Poketinu.

Francuski list "Le Parizijen" prenosi da će Poketino dobiti otkaz uprkos tome što je pet kola prije kraja prvenstva u Francuskoj osvojio rekordni deseti naslov. To više nije merilo, gledaju se samo rezultati u Ligi šampiona, a kako je tamo zaustavljen u osmini finala - jasno je kakva je ocjena sezone.

Poketino ima ugovor na još godinu dana, ali se očekuje da bude prekinut već sada i za to će biti isplaćen 15 miliona evra, što na kraju nije loša suma, ako izostavimo da će mu PSŽ biti mrlja karijere.

Imao je Mesija, Nejmara i Mbapea na okupu, kao i još sjajne igrače poput Donarume, Markinjosa, Di Marije i mnogih drugih, međutim nije uspio da ih uklopi niti da ih natera da ga slušaju. Zbog toga će PSŽ početi ispočetka i to bez Poketina, vjerovatno i bez sportskog direktora Leonarda.

Novo ime na klupu mogao bi da bude Zinedin Zidan, koji se već mjesecima dovodi u vezu sa "svecima", dok je rezervna opcija Antonio Konte koji je preporodio i Totenhem.

Podsjetimo, glavni zadatak Parižana ovog ljeta je da ubijede Mbapea da ostane, makar još dvije sezone.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC