• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Čekao trofej 17 godina, pa se skinuo pored njega: Hit slike legendarnog Španca - potpuno je go! (FOTO)

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Najluđi način proslave trofeja ima španski fudbaler Hoakin koji se bez odjeće slika pored pehara.

 Hoakin-potpuno-go-pozira-pored-trofeja Izvor: Profimedia

Betis je osvojio španski kup ove sezone, a legendarnom Hoakinu to je treći trofej u karijeri. Upravo je Kup Kralja osvajao prethodna dva puta - prvo sa Betisom 2005. godine, a zatim i u dresu Valensije 2009.

Kao što je bio slučaj prije 17 godina, krilni igrač je pored vrednog pehara pozirao potpuno nag, a njegova slika ubrzo je postala hit na internetu. Pohvalio se čak i zvanični nalog kluba, koji je uporedio Hoakina od prije nekoliko dana i onog od prije skoro dvije decenije...

Kapiten zeleno-bijelih iz Sevilje s osmijehom je pozirao pored trofeja, isto kao što je to uradio kada je njegov tim prvi put osvojio španski kup.

Inače, za taj prvi trofej vezana je još jedna anegdota. Hoakin se oženio 2005. godine, na svadbu je bio pozvan kompletan tim Betisa, a ceremoniju je uljepšao i trofej. Dok su španski fudbaler i Suzana Saborido obećavali vječnu ljubav jedno drugom, gosti su mogli da vide kako izgleda jedan od najvrednijih trofeja u evropskom fudbalu.

Sad ne mora da se ženi, to je već obavio. Biće dovoljno što je napravio ovu fotografiju... A, ako neko ima necenzurisanu verziju mogao bi da je pošalje njegovim narednim poslodavcima. Igračka karijera bliži se kraju, a on je najavio da će postati porno glumac.

Hoakin je tokom bogate karijere nosio dres Betisa, Valensije, Malage, Fiorentine i Betisa u kojem će se penzionisati, a od 2015. godine mu teče drugi mandat u ovom klubu. Na kraju sezone će u penziju, poslije sjajne igračke karijere. Tokom nje je odigrao 51 meč za Španiju, a bio je dio tima i na Mundijalu davne 2002. godine.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC