• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Srna vjeruje u pobjedu Ukrajine - bivši kapiten Hrvatske pruža podršku bataljonu AZOV!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Nekadašnji hrvatski fudbaler smatra da će vojnici u gradu na obali Azovskog mora uspjeti da odbiju napade Rusa.

 Darijo Srna podržava bataljon AZOV Izvor: MN PRESS

Rat koji se događa u Ukrajini pogodio je nekadašnjeg hrvatskog fudbalera Darija Srnu. Čovjek koji je veliki dio karijere proveo u Ukrajini nema dilemu na čijoj strani treba da bude u sukobu, a u posljednjoj izjavi istakao je da se nada pobjedi ukrajinskih vojnika koji se bore u Marijupolju.

Iako je po njegovom mišljenju ovaj rat počeo prije osam godina, sada su ključni trenuci za pobjedu - vojska u fabrici Azovstal mora da odbije napade!

Već sedmicama traju napadi ruske vojske na Marijupolj, grad na obali Azovskog mora. Kao jedna od presudnih tačaka za ishod rata u Ukrajini ističe se borba za fabriku Azovstal, u kojoj su trenutno smješteni pripadnici zloglasnog bataljona "Azov", paravojne formacije koja je u prošlosti često isticala nacističke simbole.

Nekadašnji fudbaler žali za Donjeckom, smatra da se pažnja skrenula tek napadom na Kijev, a pominje i treći ključni grad...

"Za nas iz Donjecka, iz Donbasa, rat traje već osam godina. Mi smo ostali bez svojih domova, stadiona, navijača, svog grada. Međutim, to je nekako otišlo u drugi plan, sve dok nije došlo u Kijev. Kad je došlo u Kijev, možemo reći da je to rat koji je zahvatio cijelu Ukrajinu", ispričao je Darijo Srna.

Nekadašnji hrvatski fudbaler posebno se osvrnuo na dešavanja u Marijupolju. Iako je grad gotovo sravnjen sa zemljom, Hrvat vjeruje u pobjedu!

"Marijupolj i fabrika Azovstal danas su neosvojiva tvrđava. Nadamo se da će tako ostati, nadamo se da će vojnici koji su unutra izdržati do kraja i da su oni ti koji će donijeti pobjedu Ukrajini, jer puno toga zavisi od bitke za Marijupolj", rekao je bivši kapiten Šahtjora.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC