• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nisam ja agent Vlahoviću, ali rekao sam mu jednu stvar! Piksi otkrio da je Dušan imao 4 ponude ove zime: On je mašina!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Dragan Stojković Piksi otkrio je do sada nepoznate detalje o odluci Dušana Vlahovića da iz Fiorentine ode u Juventus.

 Piksi otkrio da je VLahović imao četiri ponude tokom zime Izvor: MN PRESS

Srpski napadač Dušan Vlahović zimus je otišao iz Fiorentine u Juventus za 80 miliona evra i postao najskuplji fudbaler u istoriji našeg fudbala, a selektor "orlova" Dragan Stojković ga je savjetovao da uprkos brojnim ponudama ostane u Italiji jer je evidentno da mu prija Serija A.

Piksi je u intervjuu za navijački portal "TuttoJuve" otkrio da ga je Vlahović pozvao pred meč sa Portugalom u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo i da se tada "lomila" njegova budućnost u Fiorentini.

"Pričali smo tri-četiri dana pred Portugal i pitao me je za budućnost, pričali smo o velikim klubovima kao što su Juventus, Pari Sen Žermen, Barselona i Real Madrida... Rekao sam Dušanu da je za njega najbolje da ostane u Italiji i igra u ligi u kojoj se već skroz pronašao. Italija je fudbalska zemlja i tamo se aklimatizovao. Nisam njegov agent, ali moj savjet je bio da ode u Juventusu!", jasan je bio Dragan Stojković.

I poslušao ga je, Vlahović je izabrao "staru damu" u kojoj je postigao već sedam golova, a selektor Srbije dodaje da i u mečevima u kojima nije bio strijelac i te kako radi za svoj tim. Kao proteklog vikenda protiv Venecije.

"Gledao sam meč protiv Venecije, najvažnije je da je Juventus osvojio tri boda. Svi očekuju golove od njih, ali ga nisam još vidio na 100% fizičke spreme. Biće prvi napadač Juventusa, pritisak će biti veliki, ali vjerujem da Dušan može samo bolje od ovoga", poručio je optimistični Stojković i dodao:

"Sada igra za veliki klub, nije to kao u Fiorentini. Kada pobijedite sve je u redu, ali kada izgubite ili odigrate neriješeno - onda se priča o problemima. Mlad je, naučiće".

Stojković opisuje Vlahovića kao "mašinu" i "skromnog momka koji ne priča gluposti", a priznaje je da po dolasku u reprezentaciju Srbije bilo skeptičnih kada im je rekao da će ga promovisati u prvog napadača reprezentacije. U to vrijeme nije toliko blistao u Fiorentini...

"Odmah sam mu dao mjesto devetke, ali se ubrzo Mitrović vratio u formu i sada ih koristim zajedno. Uskoro počinje Liga nacija i ideja je da zajedno igraju od prvog minuta", poručio je Stojković.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC