• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Rusi tjeraju Dzjubu iz Zenita - "Star je i težak čovjek": Sve veće šanse Zvezdi da ga dovede

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Mediji u Rusiji su praktično otpisali Artjoma Dzjubu, a Zvezda je zagrizla za njega.

 Zenit tjera Artjoma Dzjubu Izvor: Profimedia/MN Press

Crvena zvezda je zainteresovana da ovog ljeta u svoje redove dovede Artjoma Dzjubu i to više nije nikakva tajna, a nakon što je Zvezdan Terzić otkrio detalje pregovora - svi i dalje gledaju ka ruskom napadaču i njegovoj odluci. Ne zna se da li se više iščekuje u Rusiji ili Srbiji...

Iskusni napadač je na prekretnici karijere, a sve je više signala koji govore da ga Zenit definitivno neće zadržati, dok je samo pitanje da li će na kraju izabrati Beograd ili neko mjesto gdje će dobiti više novca?

Možda će vas zanimati

Ruski portal "Sport Ekspres" objavio je interesantnu analizu u kojoj je glavni zaključak da Zenitu više nije potreban Dzjuba, odnosno da je daleko od stare forme. Zbog toga ga "sele" u Zvezdu i vjeruju da je četvorostruki uzastopni šampion Rusije u pravu kada ga pušta da ode.

"Postigao je manje golova nego u prethodne dvije sezone, ali to nije problem. Problem je što nema kontinuitet. Deset od 11 golova je postigao od sredine septembra do sredine novembra, nije postigao gol u prvih sedam kola i osam mečeva zaredom - sve do aprila. I to je samo za Premijer ligu Rusije. U Ligi šampiona nije napravio nikakvu razliku", zaključuje novinar poznatog ruskog portala koji je specijalizovan za fudbal.

Podsjeća se da trener Semak redovno brani Dzjubu, koji je jedan od njegovih miljenika, međutim njegovi potezi govore drugačije i jasno je da kapiten Rusije više nije toliko bitan za njih.

"Ovo mu je najgora sezona od dolaska u Zenit (...). Ne zaboravite godine, proslaviće 34. rođendan ovog ljeta, a ne zaboravite i da je čovjek koji ne trpi kritike i zvižduke sa tribina", navodi se u tekstu u kome se Zenitu savjetuje da se odrekne svog dugogodišnjeg golgetera.

"Sve ovo uticaće negativno na Dzjubu i ako ostane postaće rezervista", zaključuje se.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC