• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dobio poziv u dvije reprezentacije koje igraju jedna protiv druge: Ovo nikad nismo vidjeli - štoper je morao da izabere!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Defanzivac Fejnorda se našao u neobičnoj situaciji.

 Markos Senesi bira između Italije i Argentine Izvor: Profimedia/Orange Pictures/Herman Dingler

Ovako nešto sigurno nismo imali prilike da vidimo!

Štoper Fejnorda Markos Senesi našao se na spisku dvije različite reprezentacije i to za meč koje će te dvije selekcije igrati 1. juna!

Možda će vas zanimati

Markos Senesi (25) iza sebe ima sezonu karijere. U dresu Fejnorda je stigao do finala Konferencijske lige i naredne srijede će igrati meč za evropski trofej protiv Rome.

Međutim, Senesi je toliko tražen da se našao u isto vrijeme na spiskovima reprezentacija Argentine i Italije i to pred njihov međusobni okršaj.

Senesi je rođen u Argentini, ali do sada u toj reprezentaciji nisu obraćali pažnju na njega. Selektor Lionel Skaloni ga nije pozivao, nije ga stavljao ni na širi spisak, ali je to učinio tek kada je shvatio da bi mogao da ga izgubi.

Razlog je taj što Senesi posjeduje i italijansko državljanstvo. To je htio da iskoristi Roberto Manćini, selektor Italije, koji je prije izvesnog vremena zvao štopera Fejnorda da mu kaže da računa na njega.

Najavio mu je da će ga zvati za naredno okupljanje reprezentacije, a to je baš okupljanje za meč Italije i Argentine 1. juna, u okršaju za novi trofej, u kojem se sastaju prvak Evrope i Južne Amerike. Ipak, Manćini i Italija su ostali praznih šaka, pošto je Skaloni konačno pozvao Senesija u nacionalni tim.

"Osjećam se privilegovano jer me žele dvije zemlje, dvojica selektora. Morao sam da se odlučim i izbor je pao na Argentinu", rekao je nedavno Senesi.

I sada bi mogao da debituje baš protiv Manćinijeve Italije...

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC