• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ekskluziva španskog novinara - Mbape je izabrao PSŽ: Niko nije ovako ponizio Real, Florentino Perez priznao poraz?!

Autor Dragan Šutvić

Francuski fudbaler Kilijan Mbape još nije saopštio odluku o nastavku karijere, a iz Španije stižu informacije da svi u Real Madridu znaju da neće postati njihov igrač!

 mbape ne dolazi u real  Izvor: Profimedia

Saga o transferu Kilijana Mbapea i dalje traje, a šokantne informacije španski mediji kasno sinoć prenijeli su pravo iz svlačionice Real Madrida.

Dobro obaviješteni Giljem Balage tvrdi da su mu izvori iz samog kluba potvrdili da je Florentino Perez saopštio igračima Reala da Kilijan Mbape neće doći! Navodno, sve ovo desilo se nakon meča Madriđana i Real Betisa, posljednjeg koji je u ovoj sezoni tim Karla Anćelotija odigrao u prvenstvu.

Možda će vas zanimati

Madriđane čeka još meč u Parizu gdje će se na stadionu Sen Deni protiv Liverpula boriti za trofej u Ligi šampiona, a po svemu sudeći Kilijan Mbape će prije tog meča saopštiti svoju odluku. Najbolji igrač PSŽ-a i dalje vaga ponude, a odluka bi mogla da bude od presudnog značaja za njegovu karijeru.

Oba kluba su spremila unosne ponude za francuskog napadača, a dodatnu pometnju u cijeli slučaj unijela je njegova majka koja se oglasila prethodnih dana. Navodno, Kilijan je prihvatio obje ponude i sada samo odlučuje koja mu više odgovara.

Po vijestima iz Španije čini se da je prelomio, a Perez vjerovatno nikada nije bio ovako ponižen. Iako je djelovalo da će uspjeti da ga dovede u Madrid i zbog toga odustao od Erlinga Holanda, mogao bi da ostane bez obje zvijezde. To znači i da su Mbapeu zauvijek zatvorena vrata Madrida, a da je Florentino zato sve ispričao fudbalerima!

Kao jedan od razloga za ovakav nastup Florentina Pereza navodi se to da će on doputovati u Beograd gdje treba da odgleda finale Evrolige. Prvi čovjek Reala iskoristio je priliku da saopšti fudbalerima svog kluba kakva je situacija kako oni ne bi Mbapeovu odluku saznali iz medija, već baš od čovjeka koji je mjesecima pregovarao sa Francuzom.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

PROČITAJTE I OVO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC