• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mitar ih uveo u Premijer ligu, a oni razbijaju tim: Napoli i Liverpul očerupali Fulam, a onda su otpustili 5 prvotimaca!

Autor Dragan Šutvić

Aleksandar Mitrović neće moći sam da igra, ali kako stvari stoje možda će morati.

 fulam rasprodaje igrače  Izvor: Profimedia

Aleksandar Mitrović je poslije vjerovatno najbolje sezone koju je neki igrač odigrao u Čempionšipu uspio da uvede Fulam u Premijer ligu, a uprava još uvijek ne dovodi pojačanja. Zapravo, čelni ljudi kluba iz londona rasprodaju tim i otpuštaju igrače! 

Čim je sezona završena otpušteni su svi defanzivci koji nisu bili standardni, pa su tako otišli bek Sajrus Kristi, štoperi Majkl Hektor i Alfi Mouson, kao i golman Fabri. 

Možda će vas zanimati

To i nije bilo preveliko iznenađenje, ali otpuštanje Žana Mišela Serija jeste! Centralni vezista iz Obale Slonovače je bio među najstandardnijim u timu ove sezone i konačno je bio u dobroj formi. On je došao iz Nice 2018. godine, u vrijeme kada se pisalo da ga želi i Barselona, ali nije se pokazao.

Išao je na pozajmice u Galatasaraj i Bordo, a sada je konačno ušao u tim. Ipak, on neće biti dio ekipe za Premijer ligu. Još jedan vezista koji neće igrati je Frank Zambo-Angisa.

Defanzivni vezista je takođe došao kao veliko pojačanje iz Olimpika iz Marseja 2018. godine, ali takođe nije ostavio utisak. Prvo je poslat na pozajmicu u Viljareal, a onda u Napoli i sada ga je Napoli kupio za 15.000.000 evra.

Osim toga i jedan od najboljih fudbalera Fulama Fabio Karvaljo prodat je Liverpulu, pa sada ostaju velike rupe u timu Fulama. Moraće da se odradi ozblljan prelazni rok ako žele da ostanu u ligi i da im se opet ne desi ekspresno ispadanje.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC