• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pet kandidata za trenera Partizana, a zapravo samo jedan: Krstajić na korak od Humske, dolazi poslije Stanoja!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Mladen Krstajić se iskristalisao kao prvi kandidat za trenera Partizana.

 Mladen Krstajić prvi kandidat za trenera Partizana Izvor: MN PRESS

Aleksandar Stanojević obavijestio je fudbalere odmah poslije poraza u finalu Kupa Srbije protiv Crvene zvezde da odlazi. Priznao je da se umorio, emotivno potrošio, a da je još ranije saopštio rukovodstvu da neće ostati ako ne osvoje šampionsku titulu koja je otišla u ruke "vječitog" rivala.

Zbog toga u Partizanu nemaju vremena da sjede skrštenih ruku nego odmah moraju da reaguju kako bi početak ljetnih priprema, a pauza nikad neće biti kraća, dočekali sa novim licem na klupi.

Navijači su se odmah sjetili Veljka Paunovića, Marka Nikolića i Slaviše Jokanovića, međutim njihov povratak u srpski fudbal u ovom trenutku nije realan, dok je prema informacijama MONDA već kontaktiran i Saša Ilić koji se zahvalio na ponudi i odbio dolazak u Humsku, pošto je već postigao verbalni dogovor sa sofijskim CSKA.

Izbor je u ovom trenutku sužen i prvi kandidat je bivši selektor Mladen Krstajić. Prije nekoliko dana ostao je bez posla u Makabiju i trenutno je slobodan u izboru nove sredine, a iako ima i druge ponude - najbliži je Partizanu.

U ovom klubu je u dva mandata bio fudbaler, potom i sportski direktor, ali je otišao iz kluba samo šest mjeseci po dolasku na ovu funkciju jer je štitio upravo Aleksandra Stanojevića. Posvađao se sa tadašnjim predsednikom Draganom Đurićem i napustio Partizan nakon burnog obraćanja.

Izvor: MN PRESS

Stanojević i Krstajić su u dobrim odnosima i sigurno da bi sada već bivši trener Partizana dao "zeleno svjetlo" za dolazak nekadašnjeg selektora u Humsku, što je provukao i između redova na konferenciji za medije.

Poručio je Stanojević da ima "intimne želje kada je u pitanju novi trener Partizana", ali je isto tako dodao da nije fer da to saopštava javnosti, što ne znači da nije rukovodstvu. U svakom slučaju Partizan će u narednim danima pregovarati sa Krstajićem i pokušati da ga ubijedi da preuzme crno-bijele ovog ljeta.

Drugih kandidata u ovom trenutku praktično i nema, pa tek u slučaju da Krstajić odbije i odluči se da svoju karijeru gradi u inostranstvu, crno-bijeli će morati da se okrenu alternativnim rješenjima.

Krstajić je po odlasku iz Partizana rukovodio Radnikom iz Bijeljine, a potom se okrenuo trenerskom zanatu. Prvo je bio pomoćnik selektora Slavoljuba Muslina, a nakon njegove smjene je preuzeo reprezentaciju. Otišao je nakon bruke protiv Ukrajine (0:5), da bi potom vodio još TSC sa kojim se nije rastao na prijateljski način, odnosno kratko Makabi.

Pogledajte fotografije sa jučerašnje utakmice!

Možda će vas zanimati

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Jaaa

Dolazi Krstajić, imamo još dvije titule zaredom, 7 najmanje

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC