• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ako Stanojević ode - zna se prvi pik za trenera Partizana: Bivši selektor Srbije se vraća poslije decenije u Humsku?

Autor Milutin Vujičić

Partizan je polako već počeo da sastavlja listu kandidata za nasljednika Aleksandra Stanojevića, ako odluči da ode iz Humske na kraju sezone.

 Mladen-Krstajic-kandidat-za-trenera-Partizana Izvor: MN PRESS

Sve više se priča o tome da će Aleksandar Stanojević na kraju sezone napustiti Partizan pošto se "umorio i razočarao" tokom prethodnih nekoliko mjeseci, ali za sada iz tabora crno-bijelih to demantuju i poručuju da vjeruju da će ih voditi i naredne godine bez obzira na ishode preostale dvije utakmice u Superligi i Kupu Srbije.

Nije dugo trebalo da počne da se "licitira" sa imenima Stanojevićevog naslednika, a kao prvo ime koje se u srpskoj javnosti pominje je bivši selektor "orlova" Mladen Krstajić, saznaje "Kurir".

Nezvanično, uspostavljeni su prvi kontakti i put do dogovora nije uopšte jednostavan pošto Krstajić ima ugovor sa Makabijem. Pričalo se u početku da u Tel Avivu nisu zadovoljni njegovim radom, pošto je klub tek na trećoj poziciji na tabeli, spominjao se i otkaz, dok se u posljednje vrijeme spekuliše da će dobiti novi ugovor.

Krstajić je ugovor potpisao samo do kraja aktuelne sezone, nakon čega bi ponovo sjeli za sto i razgovarali o budućnosti, ali to bi sada moglo da se promijeni ako se u priču umiješa i Partizan.

Dobro je poznato da je Mladen Krstajić ostavio dubok trag u Partizanu kao fudbaler, i to u dva mandata, a zanimljivo je da mu je Stanojević bio trener u vrijeme kada su crno-bijeli prethodni put igrali u Ligi šampiona u sezoni 2010/11. Potom je Krstajić završio igračku karijeru i postao sportski direktor u Humskoj, da bi ubrzo stao u zaštitu Stanojevića nakon svađe sa predsjednikom kluba Draganom Đurićem.

Odbio je da smijeni Stanojevića i podržao ga nakon krize rezultata, ali se ni sam nije dugo zadržao u Partizanu i otišao je već na polusezoni, nakon čega je napravio pauzu u karijeri.

Vodio je Radnik iz Bijeljine, a potom se okrenuo trenerskom zanatu. Prvo je bio pomoćnik selektora Slavoljuba Muslina, a nakon njegove smjene je preuzeo srpsku reprezentaciju. Otišao je nakon bruke protiv Ukrajine (0:5), da bi potom vodio još TSC sa kojim se nije rastao na prijateljski način.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC