• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stanojević napušta Partizan!? Umorio se i razočarao, odlazi iz Humske bez obzira šta bude do kraja sezone!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Aleksandar Stanojević je navodno odlučio da napusti Partizan na kraju sezone.

 Aleksandar Stanojević odlazi iz Partizana Izvor: Youtube/FK Partizan Beograd

Aleksandar Stanojević napustiće Partizan na kraju sezone, bez obzira na to šta se desi u preostale dvije utakmice u kojima crno-bijeli i dalje mogu do titule u Superligi, a sa Crvenom zvezdom se bore i za trofej Kupa Srbije.

Prema informacijama portala "Mozzart Sport", Stanojević je emotivno potrošen i razočaran poslije burne proljećne sezone u Superligi tokom koje je njegova ekipa ispustila prvo mjesto na tabeli, a prema njegovom mišljenju "uz brutalnu krađu", kako je to poručio u ponedjeljak uveče nakon meča protiv Voždovca.

Možda će vas zanimati

O njegovom odlasku pričalo se još zimus i tada je Stanojević nakon razgovora sa rukovodstvom potpisao novi ugovor do juna 2024. godine, međutim u prethodnih pet mjeseci stvari su se očigledno opet promijenile.

Stanojević je navodno obavijestio crno-bijele da želi da ode i tako im dao dovoljno vremena da pronađu novo rješenje. Zvanično saopštenje o odlasku je navodno ostavio za poslije finala Kupa Srbije, zakazano za 26. maj, dok je o svojoj budućnosti govorio i nakon Voždovca.

"Nije trenutak da ovdje pričamo o tome. Idemo na druge teme. Teško je, teško je sve to...", bilo je sve što je Stanojević kazao kada je upitan da li će ostati u Humskoj.

Podsjetimo da je Stanojević ove sezone odveo Partizan do osmina finala Konferencijske lige, gdje ih je izbacio Fejnord, dok su dugo bili lideri i u Superligi. Crno-bijeli su nakon savršene jeseni kiksali protiv Napretka, Spartaka i Čukaričkog, tako da trenutno zaostaju dva boda za Crvenom zvezdom.

"S obzirom na to kako stvari ovdje funkcionišu i kako se dešavaju, nije realno da u ovom trenutku uzmemo titulu. Moram reći, nije nam dozvoljeno. U više situacija smo brutalno bili pokradeni. O njihovim stvarima neću da pričam, o njima i njihovim utakmicama. Mogu o našim, gdje smo bili brutalno pokradeni i oduzeta nam je titula koju mislim da smo zaslužili. Vrlo sam razočaran zbog toga. Ni ne nadam se više. Gledam i pratim kako to funkcioniše, pogotovo u posljednje vrijeme, a vidim i u kom to pravcu ide. Voždovac je dobar tim i može da iznenadi svakog, ali ne da neće biti lako, već neće moći da dođu u situaciju da pobijede i može da priča ko šta hoće", poručio je Stanojević.

Partizan je ove sezone u Superligi došao do rekordnog broja bodova - imaju 30 pobjeda, pet remija i poraz na 36 susreta, ali ni to im najvjerovatnije neće biti dovoljno da prekinu dominaciju Zvezde u prvenstvu.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC