• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stanojević o podršci Grobara u Humskoj: Meni nije prijatno, ali igračima mnogo znači - hvala im!

Autor Haris Krhalić

"To nisam rekao poslije utakmice, a bilo mi je veoma drago kad sam vidio i čuo"

 Partizan Voždovac najava utakmice Izvor: Youtube/FK Partizan Beograd

Partizan u ponedjeljak od 16.30 asova gostuje Voždovcu, a trener crno-bijelih Aleksandar Stanojević je od povratka u Humsku protiv tog tima ostvario perfektan skor (5-0) i to uz gol razliku 16:0.

"Raduje me takav učinak, ali ne volimo da ponavljamo i pričamo o tome da je svaka utakmica nešto novo. Voždovac je ozbiljna ekipa, pogotovo na njihovom stadionu. Nema lake utakmice, nekad smo pobjeđivali ubjedljivije nego što je to bilo na terenu. Voždovac ima prepoznatljiv stil, oni imaju način igre koji uvijek funkcioniše, bez obzira na to protiv koga igraju. I nama odgovara otvoreniji stil" rekao je Stanković.

Trener crno-bijelih osvrnuo se i ka velikom broju šansi u meču protiv Vojvodine u polufinalu Kupa, poslije kojeg je zamjerio izabranicima to što nisu bili konkretniji u završnici.

"Nije bilo prijatno kad toliko prilika ne iskoristite, ali sa druge strane raduje me da smo bili opasni, da smo stvorili toliko šansi. Nemam problem s tim, bitno mi je da su igrači u svakom trenutku bili opasni po gol Vojvodine. Pričali smo poslije utakmice, radili smo analizu, pokazali smo na koji način smo dolazili u šanse, na koji način smo ih promašivali. Ne može toliki broj promašaja, često se desi da poslije toliko promašaja ne pobijediš utakmicu".

O finalu protiv Zvezde: Rano je...

"U ovom trenutku stvarno ne razmišljamo o finalu Kupa, čekamo žrokeb prvo, drago nam je da smo opet u finalu, da opet imamo derbi, to je uvijek lijepo za sve nas", rekao je trener crno-bijelih.

Iz Voždovca najavljuju da žele da pobijede i Partizan i Zvezdu u posljednja dva kola.

"Realno je, mislim da je ekipa kao što je Voždovac može uvijek da pobijedi, pogotovo na svom terenu. Nadamo se da mogu da pobede barem našeg rivala, ali u svakom slučaju da u plej-ofu svako svakog može da pobijedi. Nije to tako lako dobiti u svim utakmicama".

Trener crno-bijelih bio je upitan i za podršku Grobara protiv Vojvodine, kada su ga podržali sa svih tribina.

"Meni je to malo neprijatno, ne volim te situacije, naravno da mi je drago, ali ne osjećam se baš komforno. Ono što mi je drago, a to nisam rekao poslije utakmice, je da su nas bodrili i kada je na početku bila fantastična atmosfera, pa i kada smo promašili šanse, kao i u 75. minutu, kada su navijači sa svih tribina pomogli dok se lomilo i bodrili nas do pobede i finala Kupa. Hvala im za to, mnogo znači igračima da na taj način bodre. Mnogo nam je značilo da su bili uz nas tad kad se lomilo", poručio je Stanojević.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC