• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda i Partizan, drugi dio ABA finala: Sve o meču koji čeka cijeli region

Autor Haris Krhalić

Sve je spremno za drugi meč finalne serije Crvene zvezde i Partizana u ABA ligi.

 Sve o drugom finalnom meču između Crvene zvezde i Partizana Izvor: MN PRESS

Dva dana nakon što je Crvena zvezda povela 1:0 protiv Partizana u finalnoj seriji ABA lige, na programu je drugi meč. I ovaj će se igrati pred navijačima crveno-bijelih, ponovo u hali "Aleksandar Nikolić".

Susret je zakazan za nedjelju - 29. maj, od 20 časova. U istom terminu počeo je i prvi meč, pa sa te strane neće biti nikakvih promjena.

Za one koji ne planiraju uživo da gledaju meč ili nisu na vrijeme nabavili kartu za spektakularno finale važna je informacija da će prenos ponovo biti na televiziji Arena sport 1 Premium. Studijska emisija počeće nešto ranije, a stručni konsultant Vlade Đurović će i nakon završetka meča analizirati šta se dešavalo na parketu "Pionira".

Pored dva srpska kluba, na ovom meču će naša zemlja imati još jednog predstavnika. ABA liga je delegirala najboljeg srpskog sudiju Iliju Beloševića za drugi meč finala, a njemu će pomagati Igor Dragojević i Mario Majkić. Dragojević dolazi iz Crne Gore, dok će Majkić predstavljati Sloveniju u ovogodišnjem finalu regionalnog takmičenja.

Nadamo se da arbitri neće imati pretežak posao večeras i da će se za rezultat na terenu pitati isključivo košarkaši dva tima.

Kako se navodi na sajtu ABA lige, večerašnji meč mogao bi da prelomi duel bekovski duel Nikole Ivanovića i Alekse Avramovića! Njih dvojica su sjajno odigrali prvi meč u seriji, a ukoliko ponove takvu partiju približiće ekipu veoma važnoj pobjedi.

Crnogorski plejmejker je "prelomio" prvi meč finala svojom energijom. Ubacio je 18 poena Partizanu i zabilježio još pet asistencija, a sa njim na terenu Zvezda je izgledala odlično. Sa druge strane, bek crno-bijelih je postigao 10 poena uz pet skokova i četiri asistencije, ali to njegovom timu nije bilo dovoljno da izbegne poraz.

Večeras će Partizan imati priliku za popravni...

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC