• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Drugi meč protiv Partizana - još važniji: Zvezda hoće "meč lopte", a ovo je Radonjićeva poruka!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

"Ova utakmica dobija na još većoj važnosti", rekao je trener Zvezde.

 Dejan-Radonjic-o-drugoj-utakmici-Crvena-zvezda-Partizan-u-finalu-ABA-lige Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda počela je finalnu seriju ABA lige pobjedom protiv Partizana, a trener crveno-bijelih Dejan Radonjić poslao je upozoravajuću poruku pred drugi meč - da će biti još teže u nedjelju od 20 časova. Tada će početi naredna runda finalne serije za titulu i plasman u Evroligu, u kojoj će Zvezda imati šansu da izbori "meč loptu", a Partizan da izjednači pred "selidbu"

"Očekuje nas još intenzivnija utakmica u rasporedu po kome se finale igra na svaka dva dana. Moramo da budemo spremni da još jednom odbranimo domaći teren. Svjesni smo veće važnosti drugog meča protiv Partizana, zbog toga moramo biti veoma skoncentrisani, da sa velikom energijom i odgovornošću odigramo ovu utakmicu koja zbog samog rasporeda dobija na još većoj važnosti! Zbog toga očekujem još veću podršku sa tribina u nedjelju uveče“ rekao je trener crveno bijelih.

Ognjen Dobrić dao je jako važne trojke u drugoj utakmici serije, a pred nedjeljni duel poslao je kratku poruku:

"Pred nama je još teža utakmica nego u petak. Nemamo puno vremena da se odmorimo i pripremimo za novi izazov i utakmicu. Igramo novi meč u razmaku od 48 sati, što je nova situacija jer je u pitanju finalna serija. Moramo da odigramo još bolje, jos čvršće i sa još više koncentracije jer je ova utakmica još važnija od one prve! Pozivam naše navijače da dodju sutra u još većem broju i pruže nam još veću i još glasniju podršku".

Treći meč u finalu na programu je u srijedu, a domaćin je ekipa Partizana, koja će ugostiti i eventualni četvrti meč, u petak. Ako serija ode u "majstoricu", ona će biti odigrana u nedjelju pred Zvezdiinim navijačima.

"Klub i ovom prilikom podsjeća da su karte za ovo finale puštene u prodaju u srijedu, a prodaja dodatnog kontigenta karata za utakmicu počinje u nedjelju od 15 časova na blagajni hale Aleksandar Nikolić", saopštila je Zvezda.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC