• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan bez njega ne može sa Zvezdom: Vlade Đurović analizirao derbi i Kevina Pantera - Gdje je bio kad se lomilo?

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

"Počeo je da igra kad je Zvezda povela 13 razlike", kritikovao je trener Partizanovog najboljeg igrača.

 Vlade Đurović - Gdje ej bio Panter kad se lomilo Izvor: MN Press/TV Arena sport/SCreenshot

Crvena zvezda otvorila je finalnu seriju ABA lige pobjedom protiv Partizana, poslije koje je trofejni trener i stručni konsultant TV Arena sport Vlade Đurović rekao da je trijumf crveno-bijelih bio potpuno zaslužen.

"Zvezda je potpuno zasluženo dobila, mnogo je poena primio Partizan da bi pobijedio. U Zvezdi su iskočili Ivanović, koji me je oduševio, Luka Mitrović je igrao dobro kroz cijelu utakmicu i Davidović i Dobrić su imali fantastične epizode. Potpuno zaslužena pobjeda", rekao je on.

Trener crno-bijelih Željko Obradović ukazao je poslije meča na najveći problem - to da je njegov tim loše završio prvi dio meča, a potom isto tako počeo treću četvrtinu. Đurović je locirao najveći minus crno-bijelih u malom poenterskom doprinosu Kevina Pantera u tim, prelomnim trenucima.

"Iznenadilo me što je Partizan odlično počeo, tačno su glavom znali gdje i šta treba da rade, u prvoj četvrtini je Partizan bio mnogo bolji, uz Pantera koji je loše šutirao, nije kreirao, a opet je Partizan završio poluvrijeme sa 'minus 3'. Panteru je lopta ispadala pri šutu, šutirao je 1/6, ne znam kako je Partizan izgubio samo 3 razlike to prvo poluvrijeme. Koprivica je bio odličan, Avramović sasvim dobar, Ledej...".

Iako je Panter završio meč sa 15 poena, Đurović smatra da je morao ranije da ih postiže.

"Bez Pantera je bilo jako teško, a onda je Partizan potpuno pao početkom treće četvrtine, tri minuta nisu znali gdje se nalaze. Kad je Zvezda povela 13 razlike, onda se Panter probudio, počeo da igra, završio sa 15 poena, to za mene nije mjerilo. Kad je dao te poene? Kad se lomila utakmica nigdje ga nije bilo. Ko te pita što daješ te poene na minus 15", izjavio je on.

"Nisam zadovoljan ni kako je odigrao Lesor, jer on je dao neke poene, ali to je sve bilo beznačajno, a nije ga bilo u skoku. Zvezdu je držao u prvom poluvremenu skok u napadu, skidali su lopte, svaka čast, izborili su tu prvu pobjedu, za mene je ta prva utakmica možda i najvažnija. Po meni, kad dobiješ prvu utakmicu, imaš veliku prednost", dodao je Đurović, i ipak naglasio da je Obradović "prejak trener da bi bilo šta bilo gotovo".

Sljedeći meč serije igra se u nedjelju i iskusni trener jedva čeka da gleda taj duel.

"Sa nestrpljenjem čekam sljedeću utakmicu i dobro je što se igra svakog drugog dana. Obradović će pokušati da digne tonus ekipi, da objasni da je izgubljena bitka, a ne rat, a Radonjić će pokušati da 'spusti' svoje igrače, da kaže da su potrebne još dve pobede... U sljedećem meču očekujem poslasticu koja će trajati 40 minuta", dodao je Đurović.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC