• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Slavni fudbaler u krevetu sa drugom nedjelju dana pred svadbu! Vjerenica sve otkrila, a onda uslijedio neočekivani obrt

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Poznat je Endi Kerol po brojnim skandalima, ali sada je prevršio svaku mjeru.

 Endi Kerlon nije prevario vjerenicu Izvor: Profimedia

Poznati engleski fudbaler Endi Kerol (33) važio je svojevremeno za jednog od najvećih talenata na Ostrvu, zbog čega ga je i Liverpul platio 41 milion evra, ali ga je njegova "luda glava" spriječila da napravi veću karijeru.

I ne samo da je Kerol zbog nestašluka "proćerdao" fudbalski talenat, nego je sebi i u privatnom životu napravio mnoge probleme. Britanski tabloid "The Sun" piše da je Kerol nedjelju dana pred ženidbu napravio skandal zbog koga ga je ostavila njegova vjerenica Bili Maklou i svadba je bila pod znakom pitanja.

Možda će vas zanimati

Kerol je nedjelju dana pred ženidbu napravio momačko veče koje se "otrglo kontroli" pošto je bilo mnogo djevojaka i alkohola, a dvije dame završile su sa fudbalerom i u krevetu.

Za skandal u Dubaiju čulo se brzo u Engleskoj. Jedna od dvije devojke Tejlor Džejn Vilki se brzo javila tabloidima kako bi ispričala "sočne" detalje i tako usput promovisala sebe, a kada je Kerolova izabranica saznala šta se desilo - odmah je pobjesnila na njega i zahtijevala objašnjenje.

"Bio je to fantastičan dan. Alkohola je bilo u potocima i činilo mi se da se Endi jako dobro zabavlja. Došao je da priča sa nama, pitao nas je što radimo i činio se kao pravi gospodin. Ni u jednom trenu nije spomenuo da ima momačko veče. Rekli su nam da je nekome od njih rođendan. Nije bio u stanju da napravi ništa. Žao mi je zbog ovog nereda, ali nisam učinila ništa pogrešno...", poručila je Vilki koja je objavila fotografiju sa Kerolom u krevetu.

Iako se izvinila Bili Maklou, njegova vjerenica je i dalje ljuta i ne vjeruje u ovu verziju događaja, iako na kraju Kerlo "zvanično" nije prevario svoju nesuđenu suprugu.

"Žao mi je, Bli, znam kako ovo izgleda, ali nismo imali odnose", poručila je djevojka.

Posljednje informacije iz Engleske govore da će se svadba predstojećeg vikenda ipak održati. Kerol i Vilki su višegodišnji partneri i imaju već petoro djece, a izgleda da je spremna da mu oprosti i ovaj skandal.

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC