• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ZVANIČNO: Ivković napustio Borac, sa njim otišao i pomoćnik Marenci

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Banjalučani zvanično okončali saradnju sa hrvatskim stručnjakom.

 Tomislav Ivković nije više trener Borca Izvor: FK Borac/Nikola Kulaga

Dosadašnji šef stručnog štaba Tomislav Ivković i njegov pomoćnik Armando Marenci zvanično su napustili Borac, nakon što im je ugovor istekao.

"FK Borac želi da se zahvali Tomislavu Ivkoviću i Armandu Marenciju na svemu što su uradili tokom boravka u Banjaluci i da im poželi puno sreće u nastavku karijere", saopšteno je sa Gradskog stadiona.

Možda će vas zanimati

Banjalučki klub potvrdio je da su "crveno-plavi" ostali i bez dvojice inostranih igrača, s obzirom da produžetak saradnje nije dogovoren sa Panajotisom Moraitisom i Ferhadom Ajazom.

"Nakon skoro godinu i po dana uspješne sadanje, Panajotis Moraitis odlazi iz našeg kluba, a ostaće upamćen kao prvi grčki fudbaler koji je nosio dres Borca. Odigrao je 49 utakmica uz deset postignutih golova, a pamtiće se i njegove bravure sa terena. Tresao je mreže u kvalifikacijama za Ligu šampiona, a 'makazice' sa 'Pecare' jedan su od najljepših poteza minule sezone. Panajotis Moraitis svojim igrama dao je veliki doprinos svim rezultatma našeg kluba u proteklom periodu, od osvajanja šampionske titule do novog izlaska na evropsku scenu", istakli su iz Borca.

Za razliku od Moraitisa, koji je ostavio trag u crveno-plavom dresu, to se ne može reći za Ajaza, koji je upisao samo deset nastupa za Borac.

"Ferhad Ajaz u naš klub stigao je tokom zimskog prelaznog roka. Odigrao je deset utakmica uz dva postignuta gola, a tokom proljećnog dijela sezona dao je svoj doprinos konačnom rezultatu. Panajotisu Moraitisu i Ferhadu Ajazu, naš klub želi puno sreće u nastavku karijere", saopštili su Banjalučani.

Još uvijek nije ozvaničeno ko će naslijediti Ivkovića, mada je skoro izvjesno da će to biti srpski stručnjak Nenad Lalatović.

(MONDO)

PROČITAJTE I OVO:

Komentari 2

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Stajanje

Nadam se da ovakvi vise nece ni pogledati u pravcu Borcevog stadiona. Nenade hocemo titulu!

Max

Samo me zanima ko ga uopste doveo, i zbog cega ? Ljudi kakvi su to trikovi prevare i ostale za***ancije, ima li ko odgovor na to pitanje

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC