• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ovo je šansa za Jovića - Real ne kupuje napadače: Mbape je Florentinu rekao ne, Srbin sad mora da donese odluku!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Pitanje je koliko će Karlo Ančeloti biti spreman da računa na Luku Jovića, ali poslije ovih vijesti i napadačevih golova za "orlove", ništa više nije isključeno...

 Real Madrid ne kupuje napadače, šansa za Luku Jovića Izvor: Profimedia/Twitter/Real Madrid/Screenshot

Real Madrid je osvojio i Primeru i Ligu šampiona protekle sezone, a sada će narednu dočekati sa istom napadačkom linijom!

"Kraljevski klub" je odlučio - nakon što je Kilijan Mbape odbio Real, neće biti transfera po pitanju dovođenja nekog drugog napadača ovog ljeta!

Možda će vas zanimati

Kako javlja španski "Kope", Madriđani neće dovoditi nijednog drugog igrača nakon što je Mbape riješio da odbije ponudu Florentina Pereza i ipak potpiše novi ugovor sa Pari Sen Žermenom.

To bi mogla da bude dobra vijest za Luku Jovića, iako pozicija Srbina na "Santijago Bernabeuu" i dalje ostaje teška. Zapravo, "Kope" navodi da su samo Jović i Marijano Dijaz igrači iz napadačke linije koji bi mogli da napuste klub ovog ljeta.

Razlozi za to su što se u Realu i dalje najviše oslanjaju na Karima Benzemu, ali i Vinisijusa, Rodriga i Marka Asensija. Svi oni će ostati na raspolaganju Karlu Ančelotiju, dok će se i Borha Majoral vratiti sa pozajmice. Zato će Real biti otvoren za prodaju Jovića i Marijana.

Uz to, u Realu se nadaju i da će Eden Azar konačno pokazati zbog čega su za njega platili preko 100.000.000 evra kada su ga dovodili iz Čelsija. On je zbog povrede propustio praktično čitavu prošlu sezonu i sada se nade polažu u njegov uspješan oporavak.

No, ukoliko Real zahvati kriza s povredama i naredne sezone, posebno po pitanju Benzeme, nije isključeno da se ponovo oslone na Jovića ili Marijana. Sada je na Srbinu da, poslije golova za Srbiju u Ligi nacija, odluči šta je najbolje za njega u narednom periodu...

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC