• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Real želi da zaradi 30.000.000 evra, ali za to su mu potrebni golovi Srbije!

Ozbiljno se prati reprezentacija Srbije u Španiji, a sve zbog jednog igrača.

 Real Madrid se nada golovima Luke Jovića za Srbiju Izvor: MN PRESS

Srbija igra svoje mečeve Lige nacija, a prvi na programu je protiv Norveške. Mečevi koji su Srbiji bitni zbog narednih kvalifikacija za Euro koji čekamo duže od dvije decenije, pratiće se i u Španiji.

Španska "Marka" je objavila opširan tekst u kome se ističe da su naredna četiri meča nacionalnog tima ključna za karijeru Luke Jovića i da sada mora da pokaže da vrijedi!

Možda će vas zanimati

 "Srpski napadač ima ispred sebe četiri meča sa nacionalnim timom da se stavi na tržište nakon što je skoro nestao u Madridu.Ovo nije bila njegova sezona u Real Madridu i Srbin koji ima ugovor do juna 2025. godine i jedan je od prvih u redu za odlazak u timu, ali ima hendikep. Njegove loše brojke u Real Madridu ne čine ga previše traženim na tržištu", navodi "Marka".

Sada navode da su mečevi sa Norveškom i Slovenijom šanse da on izađe na tržište, a ističe se da Real Madrid koji ga je platio 60.000.000 evra ne bi pristao da ga pusti za manje od pola - 30.000.000. 

U sezoni iza nas Jović je na 19 utakmica odigrao jedva 550 minuta i "Marka" navodi da mu je jedini dobar meč u "kraljevskom klubu" bio onaj sa Real Sosijedadom gdje je dao jedan gol i asistirao za drugi.

"U posljednjem dijelu sezone je ipak spao na to da bude treća opcija u Anćelotijevom napadu iza Marijana. Nije bio ni na klupi za finale Lige šampiona u Parizu", navodi se u tekstu.

Španci navode da je u devet mečeva za nacionalni tim ove godine dao dva gola protiv Katara i da se dobro pokazao kod Dragana Stojkovića Piksija, a da se Real sada nada da bi upravo pod Piksijevim vođstvom mogao golovima u narednim mečevima mogao da izazove interesovanje velikih klubova u Evropi.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC