• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lijepa Dileta stigla u Hrvatsku, a njeni tjelohranitelji "zavrću" ruke: Ko hoće selfi, ne smije ni da je pipne! (FOTO)

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Italijanska novinarka Dileta Leota provela je dan u Hrvatskoj i tamo bila zvijezda, međutim fotografisanje nije proteklo kako su mnogi očekivali.

 Dileta Leota u Zadru, niko ne smije da je pipne Izvor: Instagram//dilettaleotta

Italijanska sportska novinarka Dileta Leota već godinama privlači pažnju svih ljubitelja Serije A zbog atraktivnog izgleda, ali i vrlo dobrog posla koji inače radi uoči i nakon utakmica italijanskog prvenstva.

Zbog toga je pobrala brojne nagrade, a tim povodom gostovala je i u Zadru na jednom sportskom i medijskom festivalu. Bila je jedno od najpoznatijih lica, što je sa sobom donijelo i određene "zabrane", kako prenose kolege iz Hrvatske koje su posjetile događaj baš zbog lijepe Italijanke.

Oko nje su u svakom trenutku bila dvojica tjelohranitelja, a novinar "Večernjeg lista" prenosi da nije smio ni da je primi oko struka dok se fotografisao sa njom na kraju intervjua.

"Nabildovani tjelohranitelj nam je odmah zavrnuo zglob šake", navodi se u izvještaju sa ovog događaja.

Dileta Leota je ispričala da joj je omiljeni hrvatski fudbaler Luka Modrić i da do sada nije imala priliku da ga intervjuiše, a dodaje i da joj je u početku bavljenja sportskim novinarstvom bilo veoma teško pošto se nosila sa brojnim predrasudama, prije svega zbog muškaraca.

"Da, to je problem, ne samo meni, već i mnogim drugim ženama. Tajna je u tome da moram odvući pozornost ljudi s moje fizičke pojave na moje sposobnosti i kvalitete. Nije lako, ali uspjevam. Svi govore o mojem fizičkom izgledu, ali niko ne govori koliku sam žrtvu podnijela u mladosti kada sam se kao klinka ustajala u četiri ujutro da bih stigla na posao kojim sam zarađivala za školovanje. Bilo je i seksističkih poruka, ali ja sam samo razmišljala o svojem poslu. Poručila bih mladim ženama da ne smiju prestati živjeti za svoje snove i da nikada ne smiju da odustanu", zaključila je ona.

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC