• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dileta ga "varala" sa Zlatanom, a sad je isplivala istina! Uhvaćeni u ljubavnom zanosu, pa raskid - zbog glumice! (FOTO)

Autor Haris Krhalić

O ljubavnoj romanski Dilete Leote i Džana Jamana pričala je cijela Italija.

 Dečko varao Diletu Leotu Izvor: Instagram/dilettaleotta/screenshoot

Najpoznatija italijanska sportska novinarka Dileta Leota (30) bila je tokom prošle godine u centru pažnje iz mnogo razloga, a najviše zbog toga što su tamošnji tabloidi pisali o njenoj vezi sa turskim glumcem Džanom Jamanom, kao i o razlogu raskida koji je navodno bio Zlatan Ibrahimović.

Nije nikakva tajna da su Zlatan Ibrahimović i Dileta Leota zajedno radili na jednom projektu, što su mediji na kraju preuveličali i natjerali je da sve demantuje, ali nije to razlog zbog kog je raskinula vezu sa Džanom Jamanom.

Iako je u jednom trenutku djelovalo da njihova veza sve više postaje ozbiljnija, spominjala se vjeridba, čak i brak nakon što je posjetila njegovu porodicu u Turskoj, došlo je do raskida i to odlukom Džana Jamana koji se nije u javnosti oglašavao nakon toga.

Sve se dogodilo nakon ljetnjeg odmora gdje su uživali, a Džan Jaman je ekspresno uplovio u novu vezu sa glumicom Frančeskom Kilemi (36) i tu dolazi do novog obrta.

Italijanski mediji otkrili su da je Džan prekinuo ljubavnu vezu sa Leotom i to bez dobrog objašnjenja, a potom joj je sve bilo jasno kada ga je vidjela u naručju druge. Počela je da "kopa" po njihovoj prošlosti i navodno je shvatila da je turski glumac varao dok su još bili zajedno i uživali na odmoru.

Fudbalska novinarka je navodno zbog toga bila potpuno slomljena i nije mogla da vjeruje da je izabrao šest godina stariju od nje, pa je stoga sve manje pokazivala atribute na Instagramu.

Posebno je povrijedilo što su mediji u Italiji pisali da ona vara partnera sa direktorom Rome.

Pogledajte fotografije Frančeske Kilemi!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC