• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Uspješna misija navijača Crne Gore: Jedan dan im je bio dovoljan da prikupe novac da kupe kombi bh. navijačima

Autor Haris Krhalić

Crnogorci uspješno završili misiju prikupljanja novca za novi kombi.

 Navijači Crne Gore prikupili sredstva za novi kombi bh. navijačima Izvor: Anadolija/Miloš Vujović

Zahvaljujući pogotku Luke Menala reprezentacija BIH remizirala je sa Crnom Gorom u meču trećeg kola Lige nacije odigranom u Podgorici.

Duel u Podgorici obilježili su navijači Crne Gore koji su skandirali "Burek sa sirom". Ipak, bilo je i onih ružnih stvari, jer su iz Podgorice stigle vijesti da je zapaljen jedan kombi koji je služio za prevoz navijača iz BIH.

Odmah zatim navijači Crne Gore sa njihove centralne tribine pokrenuli su akciju prikupljanja novca kako bi se kupio drugi kombi i uručio vlasniku zapaljenog, a sredstva su prikupljena za jedan dan.

"Trebalo nam je tačno jedan dan da pokazemo kakav je legat vjekova čojstva iza nas. Pare su sakupljene, zahvaljujući uglavnom donaciji crnogorske porodice iz Berlina. Taj gest ne iznenađuje znajući kakvi su naši iseljenici i kakvo srce kuca u njima. U danima kada smo po ko zna koji put pokazali zasto smo primjer kako ne moraš biti brojem velik da bi bio velik brojnima- u obavezi smo da se zahvalimo Crnogorkama, Crnogorcima, privrednicima, iseljenicima i svim crnogorskim Titanima koji su donirali koliko su imali, istog sekunda kako smo objavili početak akcije. Ta Crna Gora je ona kojoj nijedan nesretni nacionalizam ne može ništa. Sve što pretekne van cijene kombija, bice uplaćeno u humanitarne svrhe. Hvala svima đe čuli i ne čuli. Sve vam cvjetalo!", poručili su na fejsbuk stranici navijači okupljeni u grupu Ultra Crna Gora.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC