• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Luka Jović ima novi klub?! Zbog Srbije napušta Real: Ugledni list otkriva detalje - Madriđani plaćaju 3 miliona da ode?

Autor Haris Krhalić

Izgleda da ćemo ga u narednoj sezoni gledati u novoj državi.

 Luka Jović bi mogao u Fiorentinu Izvor: MN PRESS

Srpski fudbaler Luka Jović će ovog ljeta gotovo sigurno napustiti Real iz Madrida. Po informacijama iz Italije, napadač koji u Madridu nije mogao da se izbori za veliku minutažu postaće fudbaler Fiorentine, gdje bi trebalo da se vrati u golgetersku formu iz Ajntrahta.

Ovu ekskluzivnu informaciju prenosi "Korijere delo Sport", koji tvrdi da su detalji jednogodišnje pozajmice u Firencu već dogovoreni. To bi bila sjajna vijest za Luku Jovića, koji zbog reprezentacije Srbije želi da promijeni klub i što bolje se pripremi za Mundijal!

Ugledni italijanski list otkriva da bi Luka Jović trebalo da se preseli u Toskanu na godinu dana, a da će nakon te sezone Real i Fiorentina razgovarati o budućnosti srpskog napadača. U prvoj sezoni u Seriji A Jovićevu platu podijelila bi dva kluba, pa bi Fiorentina za samo oko tri miliona godišnje dobila napadača od kojeg mnogo očekuje.

Upravo je plata od šest miliona po sezoni bila najveća prepreka klubovima koji su u prethodnom periodu željeli da dovedu srpskog fudbalera.

Podsjećamo, Jović je u ljeto 2019. godine stigao u Madrid, nakon impresivnih partija u dresu Ajntrahta iz Frankfurta, ali se u Španiji nije najbolje snašao. Teško je igrati pored Karima Benzeme, a francuski golgeter je u impresivnoj formi posljednjih godina.

Zato bi pravu formu Jović mogao da nađe u Italiji, na mjestu gdje je već eksplodirao Dušan Vlahović. Upravo se to očekuje od Luke, pošto se dosadašnje Vlahovićeve zamjene u liku Kšištofa Pjonteka i Artura Kabrala nisu pokazale kao prava rješenja.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC